odmor iz noćne more

Slomila oba stopala dok je s novim dečkom i djecom uživala u luksuznom ljetovanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price povela je na ljetovanje u Tursku dečka Carla Woodsa i dvoje djece, a oporavak će joj trajati od tri do šest mjeseci.

Britanska starleta Katie Price (42) slomila je oba stopala na odmoru u Turskoj i završila je na odjelu hitne službe. 

Pogledaj i ovo showbuzz čudni prioriteti Sa slomljenim stopalima pojurila u šoping, a njen dragi joj bio pri ruci: Shvatila da bi ipak trebala u bolnicu na operaciju

Katie je uživala u luksuznom ljetovanju s dečkom Carlom Woodsom (31) i djecom, a posjetili su i tematski par Land of Legends. Upravo je tamo starleta ozlijedila noge, piše britanski The Sun

Naime, skakala je sa zida i slomila pete na oba stopala i sad ju čekaju mjeseci agonije. "Da, istina je da sam slomila stopala. Moram oba operirati i ugradit će mi vijke te neću moći hodati tri do šest mjeseci", napisala je Katie na svom Instagramu. Istaknula je da je njezin dečko Carl bio nevjerojatan i brinuo se za nju. 

Starletin prijatelj je za The Sun ispričao kako je ovo najgore što joj se moglo dogoditi jer je taman uživala u vremenu s dragim, a poveli su njezinu kćer Princess (13) i sina Juniora (15) sa sobom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes it’s true I have broken my ankles and my feet , I have to have both feet operated on and pins put in been told I won’t be able to walk for 3 to 6 months , @carljwoods is being amazing looking after me ❤️❤️ #reallove #bestgentleman #wordscantdecribemyloveforhim #hismyworld🌍

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

"Provela je cijelu noć na hitnoj službi u agoniji i s pukotinom na obje pete. Prolazila je nezamislivu bol, no još je veća noćna mora što se mora vratiti kući i brinuti za petero djece, a ne može hodati. Par se zbog ozljede vratio hitno u Veliku Britaniju da bi Kate mogla na operaciju. 

Inače, Katie i Carl su u vezi od lipnja i nedavno se nagađalo zbog njezinog novog, blještavog prstena da su se zaručili. To ne bi bilo ništa čudno za starletu, koja je poznata po svojim plastičnim operacijama, ali i brzinskim brakovima i zarukama nakon kratkog razdoblja veze. 

Price je nedavno imala problema i s provalama u kuću, pa je morala unajmiti zaštitare. Usto njezin najstariji sin Harvey (18) hitno je hospitaliziran i proveo je 10 dana u bolnici. Nedavno joj je uginulo i štene, a prije pet mjeseci su joj pregazili psa. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene