ustrajna

Ništa ju ne može zaustaviti: Doslovno je otpuzala na večeru nakon što je na odmoru slomila oba stopala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price nedavno je na odmoru u Turskoj slomila oba stopala, a starleta fanove redovito obavještava na društvenim mrežama kako se nosi sa svime.

Britanska staleta Katie Price na Instagramu je objavila video na kojem puže prema automobilu kako bi otišla na večeru. Price je prije nekoliko dana na odmoru u Turskoj slomila oba stopala. Skakala je sa zida i slomila pete na oba stopala i sad ju čekaju mjeseci agonije. "Da, istina je da sam slomila stopala. Moram oba operirati i ugradit će mi vijke te neću moći hodati tri do šest mjeseci", napisala je Katie na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Price ne dopušta da ju išta pokoleba u njezinim planovima te nastavlja voditi život kakav želi. "Idem na večeru i ovo mi je izazov dana - ući u automobil. Nemojte mi se smijati", rekla je starleta prije nego što se podigla na zadnje sjedalo svog Porschea. Zaključila je kako ima sreće što je vježbala te su joj ruke dovoljno snažne da se može tako kretati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loving my comfortable pjs from @mydressingroomltdaccessories ❤️

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

Nakon povratka iz Turske s obožavateljima je na Instagramu podijelila na koji se način kreće, a ima štitnike za noge kako bi mogla bez problema puzati.

Starleta koja je inače poznata po brojnim plastičnim operacijama kojima si je unakazila lice i tijelo u vezi je s Carlom Woodsom (31). Nagađalo se kako se par zaručio, no o tome nisu ništa komentirali. Price je poznata i po brzinskim brakovima i zarukama koji su nerijetko kratkoga vijeka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene