Kakva promjena!

U 42. odradila seksi snimanje kakvo ne bismo nikad očekivali od te slatkice, ovakvu je još nismo vidjeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Holmes pozirala je u seksi odjevnim kombinacijama za australsko izdanje magazina Vogue.

Glumica Katie Holmes posljednjih nekoliko mjeseci iznenađuje javnost svojim potezima i pokazuje koliko je drukčija od one slatkice kojom ju se nekad smatralo. 

Pogledaj i ovo Suri Cruise majčina preslika Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

Nakon što je razvrgnula zaruke poznatog njujorškog chefa Emilija Vitola Jr. (33) i često je viđena s njim kako izmjenjuje nježnosti na ulicama New Yorka, odlučila je u 42. godini odraditi modno snimanje kakvo još nikad nije. Naime, Katie je pozirala za australsko izdanje magazina Vogue u seksi odjevnim kombinacijama.

Holmes, koju je proslavila tinejdžerska serija "Dawson's Creek", sjela je na stolac u poluprozirnoj zelenoj haljini i kožnim čizmama do bedara koje su bile zakvačene za remen oko njezina struka. Glumica je blago raširenih nogu pokazala gola bedra, a haljina joj se skupila po sredini. 

Na drugoj fotografiji Katie leži na boku na fotelji u crnom sakou i također nosi duge čizme, dok je na trećoj u neobičnoj kožnoj kombinaciji koja otkriva dio njezina dekoltea.

Fotografije možete pogledati ovdje

Inače, prema pisanju američkih medija, veza Holmes i Vitole brzo napreduje, pa je tako već upoznala i njegovu obitelj, koju je osvojila. Čini se da nitko ne tuguje za Emilijevom zaručnicom Rachel Emmons (24), koju je chef bezosjećajno ostavio preko SMS-a, i to tek kada su se u javnosti pojavile njegove fotografije s Katie.

Rachel je saznala za njegovu prevaru preko medija i ostala u šoku jer su živjeli skupa i pripremali vjenčanje. Nakon svega se preselila natrag roditeljima i boli ju stalno gledati fotografije Emilija i Katie dok izmjenjuju nježnosti u javnosti.

Javnost je iznenadilo ponašanje Holmes, koju su ranije nazivali holivudskom slatkicom, te komentiraju kako joj sada prije pristaje nadimak fatalne zavodnice i razaračice veza.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +0 Goran Bregović (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Bolni dani za Gorana Bregovića: Iznenada mu preminula mlađa sestra, glazbenik samo šuti i plače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene