Strastveno ili kontroverzno?

S 43 godine opet se skinula do kraja: Progovorila o golišavim scenama s kolegicom o kojima baš svi pričaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Winslet i Saoirse Ronan našle su se posljednjih mjeseci na udaru kritika zbog intimnih scena u novom filmu ''Ammonite'', a Winslet je sada ispričala sve o iskustvu snimanja.

Glumica Kate Winslet istaknula je kako postoji "nešto predivno" u ljubavnoj sceni koju ima s kolegicom Saoirse Ronan u novom filmu, no kaže kako ta scena ni u kakvom pogledu nije kontroverzna. Glumice su se zbog intimnih scena inače u posljednjih nekoliko mjeseci našle na udaru kritika. Winslet kaže kako još uvijek postoje dvostruki standardi kada se radi o intimnosti između osoba istoga spola na velikim platnima.

Pogledaj i ovo Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 4 Mamina slika i prilika Zvijezda Titanika pokazala lijepu kćer, koju je dugo skrivala od javnosti i koja je od nje naslijedila sve najbolje!

"Zašto se te scene ne mogu nazivati strastvenima, a ne lezbijskima ili gej scenama? Za film "Titanik" ne bismo na primjer rekli da je to heteroseksualna romansa, već samo romansa", zaključila je slavna glumica. Dodaje kako bi na filmu trebalo biti više LGBTQ veza.

Winslet i Ronan zajedno glume u novom filmu Francisa Leeja "Ammonite", a Kate je utjelovila paleontologinju Mary Anning. "Mary je bila nevjerojatna žena i uvijek je bila autentična", ispričala je glumica, koja dodaje kako se ne radi o biografskom filmu niti priča otkriva cijelu pozadinu slavne paleontologinje.

Scene koje su snimale Kate i Saoirse same su prilagodile filmu u dogovoru s redateljem, a izmijenile su dijelove za koje su smatrale da će bolje proći od onih u scenariju. Osvrnula se i na golišave scene te detalje intimnosti sa snimanja filma.

"Sjećam se da sam pomislila, evo me u 44. godini i snimam golišave scene. Toliko godina sam imala u vrijeme snimanja filma. Pomislila sam da mi to neće biti ugodno, ali iznenadila sam se kako sam se osjećala. Osjećala sam se sjajno. Shvatila sam da sam starija i da imam drugačije tijelo od onoga koje sam imala kada mi je bilo 20", otvoreno je rekla Kate.

Glumica je otkrila i kako još nije pogledala debitantski film svoje kćeri Mije (20), koju je dobila u braku s Jimom Threapletonom. Mia je oduvijek htjela ići majčinim stopama, a Kate nije imala ništa protiv toga. "Najbolja situacija joj je činjenica da ima drugačije prezime od mog. Upravo zbog toga nitko nije odmah znao da je moja kći i lakše joj je bilo probiti se jer je sve sama napravila", zaključila je Winslet.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene