Nije joj svejedno

HAKERI PONOVO NAPADAJU Iscurile kompromitirajuće fotografije slavne ljepotice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon Pippe Middleton na meti hakera našla se i slavna Kate Moss.

Svakim danom sve je dulja lista poznatih i slavnih koji su se našli na meti hakera. Prošli tjedan hakiran je iCloud Pippe Middleton, a sada se na meti hakera našla i slavna Kate Moss.

Pogledaj i ovo showbuzz Previše ili ne? Nikome nije jasno kako je pojela ručak u ovome što ima na sebi, a usput je pokazala i detalj na inače skrovitom mjestu

Nepoznati haker provalio je u privatni Facebook račun njene sestre Lottie Moss koja je u albumima koji nisu bili dostupni javnosti objavila kompromitirajuće fotografije svoje sestre. Riječ je o fotografijama koje su nastale tijekom proslave Lottienog rođendana, a na njima Kate leži na podu nakon cjelonoćnog tulumarenja.

Iako se Kate drži podalje od društvenih mreža, postupak njene 18-godišnje sestre koštao ju je živaca. 'Nijedna od fotografija nije bila namijenjena javnosti, zato im nije svejedno što je neki haker ukrao te fotke i proširio ih svugdje po internetu', rekao je neimenovani izvor za The Sun. Glasnogovornik slavne ljepotice još se nije oglasio vezano uz ovaj incident.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene