Turbulentna veza

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA Depp se vraća svojoj najvećoj ljubavi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Moss navodno se ponovno viđa s Johnnyjem Deppom, svojoj starom ljubavi iz mladosti. Tvrde to američki tabloidi, dok Britanci najavljuju njenu svadbu.

Po američkim portalima piše se da će Kate Moss i Johnny Depp ponovno biti zajedno. Kako izvori navode, za vrijeme razvoda Johnnyja s glumicom Amber Heard, Kate je rekla da ga bez obzira na ishod podržava, a ona je za njega oduvijek slaba točka.

Pogledaj i ovo Johnny Depp i Kate Moss Burna situacija Vezu su im obilježili skandali i žestoke svađe, tvrdila je da ju njihov prekid uništio, a sada mu je ipak odlučila pomoći?

O njima se počelo pričati sredinom 90-tih, kada su započeli svoju zajedničku priču koja je trajala četiri godine. Nakon nje, ljubavnu priču imao je sa glumicom Vanessom Paradis, s kojom danas ima dvoje djece, a završila je nakon 14 godina braka. U međuvremenu ušao je u brak s Amber Heard, od koje se rastao ovih dana.

Da bi stvar bila zanimljivija, američki tabloid The Sun objavio je priču da je Kate Moss u vezi s računovođom Nikolaijem von Bismarckom koji je znatno mlađi od nje. Svoju vezu započeli su samo nekoliko mjeseci nakon njenog razvoda od engleskog gitarista i pjevača Jamesa Hincea. Kate i von Bismarck u manje od godinu dana zajedničkog života krenuli su korak dalje. Mladi par odlučio se vjenčati, a po navodima izvora određen je i datum.

Što je istina? Hoće li nekadašnji par ponovno biti zajedno? Ili je Nikolai von Bismarck onaj 'pravi'? Vrijeme će pokazati.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene