Sve je dobro prošlo

Vojvotkinja se dobro nasmijala na situaciju u kojoj se našla taman kad su je fotografi snimali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

38-godišnja vojvotkinja jedva je držala svoju D&G suknju dok je izlazila iz automobila ispred bolnice u Londonu jer je snažno puhao vjetar. Kate se glasno nasmijala situaciji u kojoj se našla.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton u utorak je posjetila dječju bolnicu u Londonu, a na putu prema tamo zbog vjetra se našla u sceni kao iz filma. 

Naime, 38-godišnja vojvotkinja jedva je držala svoju D&G suknju dok je izlazila iz automobila ispred bolnice jer je snažno puhao vjetar. Kate se glasno nasmijala situaciji u kojoj se našla u tom trenutku, taman kada su je fotografirali novinari.

Pred bolnicom ju je dočekala djevojčica i darovala joj buket cvijeća, a vojvotkinja je u bolnicu stigla na radionicu za pacijente i njihove obitelji u organizaciji National Portrait Galleryja.

Kate Middleton inače je pokroviteljica Evelina London dječje bolnice i National Portrait Galleryja.

Kate Middleton u bolnici se susrela s brojnim osobljem i obiteljima djece koja se ondje liječe, a nakon radionice družila se s djecom, javlja Daily Mail.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: Getty Images) Lil Kim (Foto: AFP) +2 Lil Kim (Foto: AFP) Celebrity Sablaznila pojavom: Ispod sakoa nije nosila ništa, a prozirna minica jedva je nešto sakrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene