Svaka čast!

Kate Middleton kakvu dosad nismo vidjeli: Vojvotkinja skupila hrabrost i pokazala svoj dugo skrivani talent

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton nastupila je u božićnom televizijskom specijalu Together at Christmas kao pratnja na klaviru pjevaču Tomu Walkeru.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton oduševila je javnost svojim zadnjim potezom.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Iako je ranije priznala kako strahuje od javnih nastupa, skupila je hrabrost i u božićnom televizijskom specijalu Together at Christmas pokazala svoj dugo skrivani talent pred milijunima gledatelja.

Kate je održala koncert s pjevačem Tomom Walkerom kojemu je ona bila pratnja na klaviru, a za svoj prvi javni nastup dobila je same pohvale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

"Ovo je bez sumnje bilo jedinstveno iskustvo. Kate je apsolutno pokidala, nije lako priključiti se uživo hrpi glazbenika s kojima nikada niste svirali i ona je razvalila", komentirao je Walker nakon koncerta te je istaknuo i kako je Kate draga i topla osoba koja se svima osobno zahvalila nakon koncerta.

"Ovo sigurno nikada neću zaboraviti", dodao je.

Izbori iz kraljevske obitelji kažu kako je sve bila Kateina ideja. Vojvotkinja svira klavir od malih nogu, a tijekom pandemije je imala puno vremena za vježbanje te je stekla samopouzdanje za javni nastup. Walkera je upoznala na eventu Forward Trust u listopadu, a kada ga je čula kako pjeva, poželjela je zasvirati s njim.

"Vojvotkinji je glazba puno značila tijekom lockdowna. Ona prepoznaje moć kojom glazba ujedinjuje ljude, posebice u teškim vremenima. Zbog navedenih razloga, bila je odlučna da želi nastupiti s Tomom", kazao je ta People izvor s palače.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović objavila blagdansku fotku u zagrljaju najvažnije osobe, odmah će vam biti jasno na koga je tako vesela!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Todorić prvi put u javnosti nakon prekida s mlađahnim dečkom, pobrinula se da je svi primijete, a nije bila sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene