George osvaja

Tko bi mu zamjerio? Kraljica sigurno ne!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U čast kraljičinog 90. rođendan snima se dokumentarni film, a ovoga puta je došao red na Kate kao sugovornicu.

U nedavnom intervjuu, vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton otkrila je kako njezin sin, mali princ George zove svoju prabaka, kraljicu Elizabetu II. George, koji ima dvije i pol godine, svoju baku 'zove Gan-Gan'. Kraljica, koja će uskoro proslaviti 90. rođendan, naprosto obožava princa Georgea i princezu Charlotte.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

'Ona im uvijek ostavlja sitne poklone ili nešto u njihovim sobama kada joj dođemo u posjet. Mislim da to jednostavno pokazuje njezinu ljubav prema obitelji.' Kate je također otkrila koliko se kraljica veselila rođenju princeze Charlotte, 'Vrlo je posebno imati novu malu djevojčicu. Osjećam se vrlo sretno što George ima mlađu sestru. Kraljica je bila jako sretna što je mala djevojčica i mislim da čim smo se vratili iz bolnice, ona je bila među prvim posjetiteljima'.

Kate je, isto kao i prinčevi William i Harry, dala svoj intervju za dokumentarni film koji se snima u čast kraljičinog 90. rođendana. Također, Kate i William uskoro kreću na turneju Indijom, koja će biti vrlo posebna za princa, jer će se tako povezati s uspomenom na svoju majku, pokojnu princezu Dianu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene