NEOČEKIVANI POTEZ

Kate Middleton iznenadila fanove najosobnijim videom do sada: "Ti si poslastica za nas i divna si takva"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvotkinja od Cambridgea napravila je video u kojem je zamolila obožavatelje da ispune njezinu anketu o odgoju djece u što većem broju.

Kate Middleton (38) iznenadila je javnost objavivši video u kojem moli obožavatelje da ih što više ispuni njezinu anketu. Naime, supruga princa Williama (37) napravila je osobniju snimku nego ikad prije kako bi potaknula roditelje i odgajatelje da sudjeluju u istraživanju o ranom djetinjstvu.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Katein video je objavljen na Instagramu kraljevske obitelji. “Roditelji, obitelji i odgajatelji su srce odgoja sljedeće generacije i zato ih strastveno slušam, ali i vas i vaša mišljenja i stavove o tome kako možemo ići naprijed. Zato sam pokrenula “Velikih pet pitanja“ kako bih dobila informacije od što više članova društva što je moguće“, istaknula je vojvotkinja od Cambridgea.

Dodala je kako je posjetila Wales, Sjevernu Irsku, Škotsku i Englesku i da je zadovoljna što je preko 200 tisuća ljudi ispunilo anketu, ali i da nije kasno da tko želi još kaže što misli. Fanovi su pohvalili Kate jer se bavi važnim pitanjima za odgoj djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📋 Have you completed The Duchess of Cambridge’s #5BigQuestions on the Under fives survey? It’s not too late to have your say in the biggest ever conversation on early childhood 🗣️ visit the link in our bio before Friday 21st February to fill in the survey. It takes just 5 minutes ⏱️ to answer five simple questions, and help bring about positive, lasting change for generations to come. The survey designed to bring together the thoughts of as many people as possible — recognising that everyone has a role in ensuring strong, healthy foundations for the youngest in our society that will positively affect their lifelong outcomes.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

“Kakva poslastica za nas ovo jutro. Ako niste još, ispunite sad ovu brzu anketu“, “Nevjerojatno je vidjeti tvoj unutarnji mir i spokoj kako isijavaju iz tebe“, “Apsolutno izvanredan posao! I tako je uzbudljivo“, “Divno je vidjeti Kate kako koristi svoju poziciju za tako važan projekt. Jasno je da obožava djecu“, napisali su obožavatelji. Zaključili su kako je britanska monarhija u dobrim rukama.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) +0 Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Romantika u svilenoj spavaćici: Lijepa djevojka našeg nogometaša pohvalila se fotkama iz luksuznog hotela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene