Oni svojim putem

Kao da nemaju nikakvih briga na svijetu: Kate podržala supruga Williama na njegovoj prvoj velikoj svečanosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

William je u Buckinghamskoj palači ugostio afričku delegaciju, a podržali su ga brojni članovi kraljevske obitelji. Supruga Kate Middleton zablistala je u crvenoj haljini.

Vojvotkinja od Cambridgea, 38-godišnja Kate Middleton, u ponedjeljak navečer je podržala supruga, princa Williama, na njegovoj prvoj velikoj svečanosti u pripremama da postane kralj.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Kate je za svečanost obukla prekrasnu crvenu haljinu brenda Needle & Thread vrijednu 3500 kuna, a poseban detalj su bile i crvene cipele. Prirodnim izgledom bez previše šminke Kate je očarala sve prisutne, a svojom elegancijom je dokazala status kraljice stila.

William je u Buckinghamskoj palači ugostio afričku delegaciju, a podržali su ga brojni članovi kraljevske obitelji, no njegov otac princ Charles i baka kraljica Elizabeta II nisu bili nazočni.

Na svečanosti nije bio ni Williamov brat, princ Harry, koji je odletio u Kanadu svojoj supruzi kako ne bi zasjenio Williama na njegovom prvom važnom događaju.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea prošlog su tjedna prvi put viđeni u javnosti nakon što su Harry i Meghan objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti.

Djelovali su opušteno i s velikim osmijesima na licima, unatoč tome što se šuškalo da su bijesni na Harryja i Meghan.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene