superbaka!

Legendarna plavuša oduševila videom s unučicom, svi se dive njezinoj energiji u osmom desetljeću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Hudson je na Instagramu objavila video u kojem njena mama Goldie Hawn nosi njenu kći Rani Rose na leđima.

Legendarna holivudska glumica Goldie Hawn (75) šesterostruka je baka, a posljednju unučiću Rani Rose (2) rodila joj je kći i također poznata glumica Kate Hudson (41).

Pogledaj i ovo Kurt Russell - 3 Jedini kojeg ima sa suprugom Evo kako izgleda najmlađi sin starog holivudskog šarmera, krenuo je njegovim stopama, ali je i uspješni sportaš!

Sa svojom kćeri i malenom Rani Rose, čiji je otac glumac Danny Fujikawa, za vikend je uživala u šetnji, a Kate je na Instagramu podijelila video razigrane bake i unuke.

"Jaka Gogo s 13 kilograma ljubavi na leđima", napisala je Hudson u opisu videa u kojem Goldie energično korača i pjevuši dok u nosiljci na leđima sjedi njena nasmijana unuka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

"Najkul baka", "Goldie je boginja!", "Koliko energije ima ova žena!", pisali su ispod objave oduševljeni obožavatelji legendarne glumice koja i na svojem Instagramu videima u kojima vježba često dokazuje da su godine za nju samo broj. Jedna je i od rijetkih holivudskih zvijezda koja je odlučila ostarjeti prirodno te, iako je za to često prozivaju, tvrdi da nikada nije išla pod nož.

Hawn je kći Kate i sina Olivera (44) dobila s bivšim suprugom, glazbenikom Billom Hudsonom (71), a od 1983. godine je u sretnoj vezi s glumcem Kurtom Russellom (69) s kojim nema zajedničke djece. Upoznali su se na setu filma "Swing Shift", a posljednji zajednički film, "Božićne kronike 2" koji je nastavak istoimenog filma iz 2018., snimili su prošle godine, no iako njihova ljubav ne jenjava ni nakon gotovo četiri desetljeća, Goldie i Kurt nemaju namjeru ni želju stati pred oltar.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) Borna Kotromanić +0 Borna Kotromanić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u ovom izdanju nikako nije mogla neopaženo prošetati centrom Zagreba

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene