Novi u nizu

On ima 22, ona 46: Poznata ljepotica uživa s mlađahnim dečkom koji je samo godinu dana stariji od njezine kćeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Beckinsale posljednjih se godina druži samo s mlađim dečkima, a većina njih generacijski je bliže njezinoj kćeri nego njoj.

Glumica Kate Beckinsale u posljednje vrijeme puni medijske stupce fotografijama s mlađahnim dečkima, a u nedjelju su je uhvatili u šetnji s glazbenikom koji je 24 godine mlađi od nje.

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 3 naša nova navijačica Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

Radi se o 22-godišnjem glazbeniku poznatom pod imenom Goody Grace. Zanimljivo je kako je Goody tek godinu dana stariji od glumičine kćeri Lily Sheen. 46-godišnja Kate i njezin mlađahni dečko uzeli su predah od karantene te su otišli u šetnju, a držali su se za ruke.

Prije njega Kate se zabavljala s 26-godišnjim Peteom Davidsonom, s kojim je prošle godine bila u vezi tek nekoliko mjeseci. Davidson je u jednom intervjuu istaknuo kako je Beckinsale najsmješnija osoba koju je upoznao.

Glumicu su prije tri godine povezivali s 21-godišnjim Mattom Rifeom te s 30-godišnjim Jackom Whitehallom godinu kasnije.

Beckinsale je prošle godine konačno okončala razvod s redateljem Lenom Wisemanom (47) nakon što su pokrenuli parnicu 2016. Supružnici su prije toga četiri godine živjeli odvojeno i za to vrijeme Beckinsale je nizala veze s mlađahnim frajerima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) +0 Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) Zanimljivosti Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene