24 godine razlike

Ljepotica prvi put o vezi s mladićem koji joj može biti sin: "Neću doma čekati menopauzu i heklati"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Beckinsale i Goody Grace uživaju u karanteni svaki trenutak provodeći skupa, pa glumica ne izlazi nikad sama iz kuće.

Glumica Kate Beckinsale (46) u posljednje vrijeme ne izlazi iz kuće bez svog 22-godišnjeg dečka, kanadskog glazbenika Goodya Gracea

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 3 naša nova navijačica Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

Par je viđen u srijedu kako zajedno odlazi u ljekarnu u Los Angelesu. Pazili su na sigurnost od koronavirusa, pa su oboje imali zaštitnu masku za lice i rukavice. Kate je povela u kupovinu i svog pomeranca Myfa te ga je neko vrijeme nosila u torbi. 

Glumica je pokazala vitku liniju u tajicama i bijeloj majici koje je upotpunila čizmama na petu, dok je njezin mlađahni roker bio u potpuno crnoj kombinaciji.

Kate i Goody prvi su put skupa viđeni početkom travnja, no prema pisanju američkih medija, u vezi su nekoliko mjeseci. "Kate uživa u njegovu društvu. Smatra ga jako zrelim, pametnim i kreativnim. Zabavlja ju sa svojom glazbom, zajedno kuhaju i gledaju filmove. Misli da je on savršeno društvo za ovu karantenu", rekao je glumičin prijatelj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myf just can’t cope with the ballet stretch to @eamonnholmes and is guarding me at all times in case she catches me at rock bottom squatting to Alan Titchmarsh

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Beckinsale je ranije progovorila o vezi s mlađim muškarcem. "Može se činiti malo kao politički potez kada se žena nakon 32. godine zabavlja. Moj Bože, sjedit ću kod kuće i iščekivati menopauzu dok heklam", našalila se u intervju za svibanjsko izdanje magazina Women's Health.  

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene