Obožava biti s njim

Lijepa glumica uživa u društvu 24 godine mlađeg dečka, tjednima se ne odvajaju jedno od drugoga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Beckinsale i Goody Grace zajedno su u karanteni, a glumica je prije nekoliko dana i progovorila o vezi s njim.

Glumica Kate Beckinsale (46) posljednjih nekoliko dana ne izlazi iz kuće bez svog dečka Goodya Gracea, a par su fotografi uhvatili u šetnji Malibuom.

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale - 4 Oduševila ju lijepa naša! Članovi posade Croatia Airlinesa pohvalili su se fotkom s holivudskom glumicom koja je snimala film u Hrvatskoj!

Oboje su nosili zaštitne maske preko lica, a za šetnju su se modno uskladili te su izašli u ležernom rockerskom stilu. 22-godišnji Goody je 24 godine mlađi od slavne ljepotice, no to joj ne predstavlja nikakav problem.

"Kate obožava biti u njegovom društvu. Smatra da je jako zreo, pametan i kreativan. U karanteni zajedno gledaju filmove, kuhaju, a on joj cijelo vrijeme i svira", rekao je izvor blizak glumici.

Prije nekoliko dana Beckinsale je progovorila o vezi s mlađim muškarcem. "Može se činiti malo kao politički potez kada se žena nakon 32. godine zabavlja. Moj Bože, sjedit ću kod kuće i iščekivati menopauzu dok heklam", našalila se u intervju za svibanjsko izdanje magazina Women's Health.

Iako su prvi put zajedno viđeni u travnju ove godine, nagađa se kako je par već mjesecima u vezi.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) +4 Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Celebrity Tvrdi da čeka dijete s bivšim dečkom slavne Kardashianke, s kojom je varao trudnu djevojku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene