Ipak nije uspjelo

Prekinula s 24 godine mlađim dečkom: Javno su si izjavljivali ljubav, a već ga je izbrisala s društvenih mreža

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Beckinsale i Goody Grace zajedno su bili devet mjeseci, no čini se d a je njihovoj ljubavi došao kraj.

Glumica Kate Beckinsale navodno se razišla od svog mlađahnog dečka Goodyja Gracea nakon devet mjeseci veze. 47-godišnja glumica otpratila je 23-godišnjeg pjevača s Instagrama te je obrisala sve tragove o njemu sa svojih društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale - 4 Oduševila ju lijepa naša! Članovi posade Croatia Airlinesa pohvalili su se fotkom s holivudskom glumicom koja je snimala film u Hrvatskoj!

Glasine o njihovoj vezi započele su još u travnju ove godine kada su ih u javnosti prvi put vidjeli zajedno, a razišli su se tri mjeseca nakon što su si javno izjavljivali ljubav. Goody se uselio i u glumičinu vilu, gdje je par proveo karantenu.

Kako piše britanski The Sun, Goody se vratio u rodnu Kanadu nakon što se iselio i njezine kuće, no i dalje ju prati na društvenim mrežama. On nije išao toliko daleko kao glumica te je ipak ostavio dokaze o njihovoj vezi na svom profilu.

Unatoč velikoj generacijskoj razlici između njih, prijatelji su tvrdili kako par ima dosta toga zajedničkoga. "On je zaista zreo i uživaju u zajedničkom vremenu i razgovorima. Ona obožava vrijeme provoditi s Goodyjem i voli ga zbog onoga što on i jest", pričali su njihovi prijatelji na početku veze.

Nije poznato što je pošlo po zlu, a njihovi glasnogovornici još nisu komentirali navode o njihovu prekidu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) +0 Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Celebrity Sedam godina od tragične smrti Dolores Lambaše: "Na groblje idem često, ali to mi ne olakšava"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene