predivni!

Mate i Katarina Rimac priredili svadbenu feštu za pamćenje, pogledajte raskošnu vjenčanicu u kojoj je mladenka zablistala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mate i Katarina Rimac priredili su u Livnu veliko slavlje za svoje prijatelje i obitelj, a pred crkvu su stigli u žutoj Neveri.

Naš poduzetnik Mate Rimac i njegova Katarina izrekli su si sudbonosno da i na crkvenom vjenčanju. Katarina je zablistala u vjenčanici s krinolinom i puf rukavima, dok je Mate na sebi imao karirano tamno plavo odijelo i bijelu košulju, a nosio je i iste cipele koje je imao na civilnom vjenčanju u svibnju ove godine, javlja Gloria.

Fotografije s njihova slavlja u okolici Livna možete pogledati OVDJE.

Supružnici Rimac su pred crkvu došli u njegovoj žutoj Neveri, koja je i ranije u subotu pred njegovom kućom ukrala svu pažnju.

Kako su i ranije najavili, tema njihova vjenčanja je bila priroda te je staklenu dvoranu u kojoj se slavlje održava okruživalo 150 bala sijena. Za privatnost mladenaca i njihovih uzvanika, kojih je ovoga puta bilo dosta više, brinuli su se brojni čuvari.

Katarina je navodno po vjenčanicu otišla u Milano, a djevojačku večer je s prijateljicama provela u Livnu. Mate je na momačkoj večeri bio u Crnoj Gori, a meseni mjesec će par provesti na nekoj daljoj destinaciji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) +1 Helena Christensen (Foto: Instagram) Celebrity Skinula se u svileno donje rublje i još jednom pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +2 Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetko je vidimo otkako je odlučila prekinuti bogatu karijeru nakon 20 godina, a čini se da joj novi život itekako paše!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene