BOGATI RUS

KATARINA LJUBI PUTINOVOG NEPRIJATELJA Viđaju se u Los Angelesu i Berlinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim karijere, glumici je navodno krenulo i na ljubavnom planu.

Katarina Radivojević, koju pamtimo po ulozi Lorene Hajduk u seriji 'Najbolje godine', već neko vrijeme ljubi bogatog ruskog tajkuna i oštrog kritičara Vladimira Putina, Mihaila Hodorkovskog.

Pogledaj i ovo Katarina Radivojević evo i zbog koga je došla Lijepa srpska glumica u Zagrebu nije mogla proći neopaženo, pamtimo je iz naše hit-serije, a bila je i u vezi s oskarovcem!

Jedna od najuspješnijih srpskih glumica i bivši direktor najveće ruske naftne kompanije 'Yukos' upoznali su se prije godinu dana u Los Angelesu gdje su započeli svoju vezu.

'Upoznao ih je Mihailov odvjetnik. Ruski bogataš zaljubio se u Katarinu na prvi pogled. I ona je poludila za njim i zamrznula jajne stanice jer joj otkucava biološki sat. Zbog cijele situacije i svih okolnosti ne viđaju se često', otkrio je izvor blizak glumici.

Dodao je i da glumica, koja se zbog karijere prošle godine preselila u Ameriku, u Los Angeles dolazi samo zbog  Hodorkovskog.

'Mihail financira Katarinu, on joj plaća put u Ameriku, kao i boravak tamo. Njemu je zabranjen ulazak u Rusiju, pa se viđaju samo u Los Angelesu i Berlinu. Katarina se zaljubila, ali je uplašena zbog romanse s njim, stalno briše poruke, plaši se kad su u kontaktu da joj netko ne zamjeri zbog toga. Stalno je u nekom strahu', prenose srpski mediji.

Glumici navodno odgovara što Mihail nema obitelj i djecu, a navodno joj ne smeta ni što više nema novca kao što je nekada imao. Svoju navodnu vezu Katarina Radivojević nije htjela komentirati.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene