'Zlatni dvori'

URNEBESNI DOGAĐAJI IZA KULISA 'Uhvati me histeričan smijeh, ne mogu se obuzdati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova serija Nova TV, 'Zlatni dvori', samo što nije krenula sa snimanjem. Glavne glumice otkrile su nam što se sve zanimljivo događa na setu.

Ekipa na snimanju 'Zlatnih dvora' uživa u svakom trenutku. Iako rade prilično zahtjevan i naporan posao, na snimanju nove serije Nove TV nikad nije dosadno. Potvrdile su nam to i glavne glumice, a u seriji rivalke, Katarina Baban i Petra Kraljev. Cure su nam otkrile neke od anegdota na setu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezda 'Zlatnih dvora' SEKSI SPLIĆANKA OTKRILA 'Vječno sam zaljubljena'

Katarina Baban oduševljena je životinjama, kojima je ekipa 'Zlatnih dvora' stalno okružena. 'Izdvojila bih definitivno one koje su nam se dogodile na setu u štali. Kako smo svakodnevno okruženi životinjama, nikad nam nije dosadno. U štali ima jedna predivna kuja koja je othranila ne samo dva psića koja nisu njezina, nego i lane koje je skroz pripitomljeno te stalno trčkara za psima', prisjeća se Katarina.

'Evo, baš neki dan smo snimali u štali, ja mazim konja i pjevam. Usred snimanja, odjednom se u štali pojavio pas i mrtav hladan sjeo i slušao kako pjevam. Kad je scena završila, cijela ekipa počela se smijati. Ne samo da je pas sjedio i pozirao u kadru, nego su u pozadini prošla još tri psa, jedan iza drugog. Kad šećer na kraju - lane za njima. Da smo htjeli da se to dogodi, mislim da ne bismo uspjeli ni za deset godina', priča nam Katarina.

Petra Kraljev istaknula je da su njoj najsmješnije scene koje snima s Janom Kerekešom i Matkom Knešaurekom. 'Uživam snimati s Matkom i Janom jer me nasmijavaju do besvijesti. Kad s njima snimam, i prije snimanja scene znam da će se ta scena ponavljati nekoliko puta jer tekst jednostavno zaboravim. To su oni trenuci kad vas uhvati histeričan smijeh i jednostavno ga, koliko god se trudila, ne mogu obuzdati', priča Petra kroz smijeh.

Ne propustite novu seriju Nove TV, 'Zlatni dvori', koja s emitiranjem počinje u utorak 6. rujna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene