Frcale iskre

PREŽIVJELI SCENU Glumica usred požara morala čekati kolegu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scena požara izuzetno je zahtjevna, no Katarina i Matko su se snašli.

Danas kreću Zlatni dvori, serija koja će vas prikovati uz male ekrane. Na kraju današnje epizode dogodit će se nešto će više obilježiti sutrašnju epizodu, no itekako se radi o sceni koja će obilježiti živote glavnih aktera.

Pogledaj i ovo showbuzz ZLATNI DVORI POSLUŠAJTE OBA SJAJNA SINGLA! Tko je bolja pjevačica - Ana ili Nera?

Katarina Baban i Matko Knešaurek u seriji utjelovljuju glavne likove Ane i Petra. Petar, silno opčaran Anom, koristi svaku priliku da ju šarmira. Krišom, dok ju promatra, Ana zapjeva i privuče ga svojim prekrasnim glasom. Želeći joj biti što bliže, Petar ju budno prati. Ona ga se, na svoju sreću, ne uspijeva riješiti pa joj bude u blizini u trenu kada se dogodi nesreća i ostane bez svijesti u zapaljenoj štali...

Bila je to scena koju će Katarina zauvijek pamtiti. 'Nisam bas plašljiva osoba pa me nije bilo strah snimati scenu požara. Te je noći bilo nenormalno hladno tako da smo se, unatoč požaru, fino smrznuli. Na kraju smo jedva čekali da se vatra zapali kako bismo se ugrijali. Matko je inače jako pedantan i pazi na detalje. I pripremamo se mi za snimanje, pripalili su štalu i asistentica mi kaže: 'Ok, Katarina, možeš ući (u goruću štalu punu dima)'. Uđem ja bez pogovora i legnem na sijeno. Osjetim vatru kako mi već poprilično grije noge, ne vidim od dima apsolutno ništa. U trenutku kad će viknuti AKCIJA, čujem Matka negdje u daljini kako viče: 'Dugme! Dugme! Garderoba, otpalo mi je dugme! Prvo sam umrla od smijeha, a onda sam viknula: Neka tebe i dugmeta, ja ću evo ovdje sačekati! Bilo mi je fascinantno gledati kako štala gori. U svakom se prolazu gasila vatra i u ponavljanjima opet pripaljivala. Na kraju je štala morala izgoriti do kraja tako da smo svi, s velikim iščekivanjem to i dočekali', otkrila je Katarina koja je unatoč Matkoj kratkoj stanci, preživjela.

Ne propustite današnju prvu epizodu u 21:15 na Novoj TV.

Zlatne dvore pratite i na Facebooku te Instagramu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene