'Zlatni dvori' stižu

OBOŽAVAJU SE Privatno mu je vjenčana kuma, a na ekranu velika ljubav!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katarina Baban i Matko Knešaurek imaju nevjerojatnu priču. Njih je sudbina spojila gdje je god stigla.

Serija 'Zlatni dvori' snima se punom parom, a od jeseni će vas zasigurno prikovati za male ekrane. Ljubav glavnih likova nove serije NOVE TV, Petra i Ane dočarat će nam glavni glumci - Katarina Baban i Matko Knešaurek. Zgodni dvojac u seriji mora dočarati strasnu ljubav, što je prilično neobično, budući da su privatno najbolji prijatelji.

Pogledaj i ovo showbuzz NAJVEĆA OBOŽAVATELJICA POZVALA I NA ODOJAK Vikendicu nazvala "Zlatni dvori", glumcima donijela poklone!

Katarina i Marko toliko su bliski da je ona njemu bila čak i svadbena kuma na nedavnom vjenčanju. Otkrili su nam koliko im je bilo čudno glumiti ljubav. 'Matko i ja privatno smo najbolji prijatelji. Ja sam mu vjenčana kuma, jako se dobro poznajemo. Upoznali smo se na akademiji, tamo radili na nekim projektima zajedno pa smo se upoznali i privatno i poslovno. Jako dobro funkcioniramo zajedno', otkrila je Baban.

I Matko ima samo riječi hvale za svoju mladu kolegicu.

'Katarina Baban je jedna izuzetna osoba, i ne govorim ovo samo zato što je moja najbolja prijateljica i vjenčana kuma. Znamo se već 12 godina i bila mi je velika potpora kroz moj privatni i profesonalni život', priča Knešaurek. 'Raditi s njom je veliko olakšanje, ona je veliki profesionalac, sve napravi kako treba i do kraja, svaki savjet posluša, a ego stavlja sa strane. To je jedna prekrasna stvar', zaključio je glavni glumac 'Zlatnih dvora'.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene