što je ovo napravio?

Ima li kraja ludostima kontroverznog glazbenika? Zbog posljednjeg poteza javnost ga opet ismijava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West sagradio je zid oko kuća na svom ranču u Los Angelesu gdje ima okupljanja svoje crkve, a ranije je htio i kupole, no nije dobio dozvolu.

Kanye West posljednjih mjeseci šokira javnost, a čini se da ne misli stati s bizarnim potezima. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Već neko vrijeme se šuška da Kim Kardashian pokušava spasiti brak s njim i viđena je kako plače tijekom žustre rasprave s reperom. Osim toga, Kanye je najavio i kandidaturu za američkog predsjednika i imao razna okupljanja na kojim je pričao o svemu i svačemu te zabrinuo javnost. 

West je otišao i korak dalje, pa je na svom ranču u Los Angelesu sagradio bijeli zid oko svojih kuća. Upravo na tom imanju, kako pišu američki mediji, ima okupljanja crkve koju vodi i drži duhovna predavanja. Neki ističu da ne može doći tko želi nego mora imati pozivnicu i da je pristup najviše omogućen slavnima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

06.08.2020 Cc @frankiedecarlos

A post shared by SUNDAY SERVICE (@kanyesundayservices) on

Crkva nosi naziv Kanye Sunday Services i ima svoju Instagram stranicu na kojoj ju prati 256.000 ljudi. Javnost se zbog zida zafrkava s reperom tvrdeći da mu je to očito savjetovao američki predsjednik Donald Trump koji je šokirao javnost svojom idejom o gradnji velikog zida između SAD-a i Meksika. 

Svojedobno je na tom ranču Kanye htio graditi kupole na kući, no nije dobio dozvolu. Na kraju ih je preselio na svoje imanje u Wyoming. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Ronaldo postao predmet sprdnje: Htio pokazati zalazak sunca, ali fanovima je za oko zapelo nešto drugo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene