što je ovo napravio?

Ima li kraja ludostima kontroverznog glazbenika? Zbog posljednjeg poteza javnost ga opet ismijava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West sagradio je zid oko kuća na svom ranču u Los Angelesu gdje ima okupljanja svoje crkve, a ranije je htio i kupole, no nije dobio dozvolu.

Kanye West posljednjih mjeseci šokira javnost, a čini se da ne misli stati s bizarnim potezima. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Već neko vrijeme se šuška da Kim Kardashian pokušava spasiti brak s njim i viđena je kako plače tijekom žustre rasprave s reperom. Osim toga, Kanye je najavio i kandidaturu za američkog predsjednika i imao razna okupljanja na kojim je pričao o svemu i svačemu te zabrinuo javnost. 

West je otišao i korak dalje, pa je na svom ranču u Los Angelesu sagradio bijeli zid oko svojih kuća. Upravo na tom imanju, kako pišu američki mediji, ima okupljanja crkve koju vodi i drži duhovna predavanja. Neki ističu da ne može doći tko želi nego mora imati pozivnicu i da je pristup najviše omogućen slavnima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

06.08.2020 Cc @frankiedecarlos

A post shared by SUNDAY SERVICE (@kanyesundayservices) on

Crkva nosi naziv Kanye Sunday Services i ima svoju Instagram stranicu na kojoj ju prati 256.000 ljudi. Javnost se zbog zida zafrkava s reperom tvrdeći da mu je to očito savjetovao američki predsjednik Donald Trump koji je šokirao javnost svojom idejom o gradnji velikog zida između SAD-a i Meksika. 

Svojedobno je na tom ranču Kanye htio graditi kupole na kući, no nije dobio dozvolu. Na kraju ih je preselio na svoje imanje u Wyoming. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Ronaldo postao predmet sprdnje: Htio pokazati zalazak sunca, ali fanovima je za oko zapelo nešto drugo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene