Kim zabrinuta

PRAVI PAKAO "Cijele noći je vikao, nije se mogao smiriti, bilo je neizdrživo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian navodno je sa suprugom prošla kroz pravi pakao. Doktori i dalje traže pravi način da pomognu Kanyeu Westu.

Izlaze na vidjelo nove informacije o psihičkom stanju Kanyea Westa, kao i svemu što se događalo prije nego je hospitaliziran i zadržan na liječenju na odjelu neuropsihijatrije u losanđeleskoj bolnici. Kanye West navodno se tjednima svađao s Kim Kardashian.Njegova supruga nije nikako mogla izdržati njegove ispade, paranoju i činjenicu da nikako ne spava.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

"Bio je to pravi pakao", izjavio je izvor za Us Weekly. 39-godišnjak je navodno postao neizdrživo težak za suživot pa se s Kim stalno svađao. "Po cijele noći je bio budan, vikao je i imao ispade. Crtao je, pisao, radio sklekove. Nikako se nije mogao smiriti i zaspati", dodao je izvor. Iako je Kanye bio navikao da ga Kim u svemu i uvijek podržava, posljednje ispade Kim nije mogla podržati. "Nije znala koliko još može izdržati, ovog puta odbila ga je podržati". Prije nego što su ga hospitalizirali, Kim je Kanyeu navodno rekla da ne želi s njim pričati, da joj treba pauza.

"Osjećala je da on treba biti stabilan i podržavati je nakon pljačke", otkrio je izvor. Ipak, Kim to nije dobila, već je Kanye postao dodatno paranoičan nakon pljačke koja se dogodila 3. listopada, i tijekom koje je Kim doživjela traumu u Parizu. Stvari su tad postale gore. Kim je laknulo sada kad joj je suprug hospitaliziran, kada prima pomoć koja mu je prijeko potrebna. Čak i sada, dok je bio u bolnici, Kanye je zamolio Kim da mu donese glazbenu opremukraj bolesničkog kreveta, kao i skice njegove nove modne linije.

Kim mu ništa nije donijela, već je naglasila da se sada moraju fokusirati na njegov oporavak. Trenutno je pod konstantnim okom liječnika, koji smatraju da je opasan sam za sebe. Jako je paranoičan, iako doktori pokušavaju sve da mu pomognu. Fokusirali su se zasad na pogađanje doze lijekove koja bi mu pomogla. Kanyeu stanje stagnira. Kim je svakog dana bila po nekoliko sati uz supruga, a djecu North i Sainta nije vodila u posjetu.

Prema posljednjem pisanju svjetskih medija, Kanye West napustio je bolnicu te otišao kući. Obavezan je odazivati se na daljnje terapije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene