Teško stanje

HITNO HOSPITALIZIRAN Kanye West imao živčani slom? Intervenirala i policija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reper Kanye West hitno je hospitaliziran. U teškom je psihičkom stanju.

Kanye West hitno je hospitaliziran, piše BBC. U ponedjeljak poslijepodne u Los Angelesu netko od njegovih ukućana pozvao je policiju i hitnu pomoć, a liječnici su ustanovili da je u teškom stanju te su ga prebacili u bolnicu, doznaje TMZ.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Navodno je zbog nesanice u teškom stanju te je prebačen je promatranje. Osim toga, nalazi se u jako teškom psihičkom stanju. Morali su ga vezati da bi ga smjestili u kola hitne pomoći. BBC piše da je Kanye jako loše, nalazi se u teškom psihičkom stanju te je u stresu zbog svega što se dogodilo njegovoj supruzi Kim, koja je opljačkana u Parizu.

Kanye je ovih dana punio naslovnice svjetskih medija svojim ispadima na koncertima. Tako je tijekom koncerta unutar turneje Saint Pablo prozvao Beyonce, Jay Z-ja, Marka Zuckerberga, Hillary Clinton. Tvrdio je čak da Jay Z ima plaćenike koji ga žele ubiti. Inače je poznato da ga je Jay Z pomagao tijekom karijere te su bili jako dobri prijatelji. Reper je otkazao ostatak turneje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene