Teško stanje

HITNO HOSPITALIZIRAN Kanye West imao živčani slom? Intervenirala i policija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reper Kanye West hitno je hospitaliziran. U teškom je psihičkom stanju.

Kanye West hitno je hospitaliziran, piše BBC. U ponedjeljak poslijepodne u Los Angelesu netko od njegovih ukućana pozvao je policiju i hitnu pomoć, a liječnici su ustanovili da je u teškom stanju te su ga prebacili u bolnicu, doznaje TMZ.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Navodno je zbog nesanice u teškom stanju te je prebačen je promatranje. Osim toga, nalazi se u jako teškom psihičkom stanju. Morali su ga vezati da bi ga smjestili u kola hitne pomoći. BBC piše da je Kanye jako loše, nalazi se u teškom psihičkom stanju te je u stresu zbog svega što se dogodilo njegovoj supruzi Kim, koja je opljačkana u Parizu.

Kanye je ovih dana punio naslovnice svjetskih medija svojim ispadima na koncertima. Tako je tijekom koncerta unutar turneje Saint Pablo prozvao Beyonce, Jay Z-ja, Marka Zuckerberga, Hillary Clinton. Tvrdio je čak da Jay Z ima plaćenike koji ga žele ubiti. Inače je poznato da ga je Jay Z pomagao tijekom karijere te su bili jako dobri prijatelji. Reper je otkazao ostatak turneje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene