promjena izgleda

Kanadskog premijera žene su ovakvog zavoljele, a sad je jednim novim detaljem dobio dozu zrelosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

48-godišnji Trudeau je tijekom samoizolacije pustio svoju kovrčavu kosu i bradu, a za razliku od ranije, dosta se promijenio fizički sa samo nekoliko detalja.

Kanadski premijer Justin Trudeau drugi je po redu najmlađi premijer u povijesti te zemlje, a otkako je došao na vlast, prikupio je hordu obožavateljica. Sa strane njegova politička uvjerenja, sve više djevojka na svim stranama interneta komentira koliko im je zgodan kanadski premijer, koji ih podsjeća i na holivudsku zvijezdu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zanimljivo Pohvalili se da je Meghan posjetila njihove organizacije, ali to se zapravo nije dogodilo, evo kako su to izveli

48-godišnji Trudeau je tijekom samoizolacije pustio svoju kovrčavu kosu i bradu, a za razliku od ranije, dosta se promijenio fizički sa samo nekoliko detalja. S time se slažu i njegove ovožavateljice koje redom komentiraju kako mu odlično stoji. Dok neki negoduju jer smatraju da Justina brada postaruje, drugi ističu da samo tako nastavi jer je dobio nijansu zrelosti koja se ranije nije isticala.

Trudeau je publiku osvojio je leženim ponašanjem, liberalnim stavovima, ali i otvorenošću. Justin je ujedno i prvi kanadski premijer koji je sin bivšeg premijera te zemlje. Njegov otac je 16 godina služio državi, a preminuo je kada je Justin imao tek 28 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You are my rock, my partner, and my best friend. And there’s no one I’d rather be on this journey with than you, Sophie. Happy anniversary, mon amour. 🇨🇦 Tu es ma douce moitié, tu es ma partenaire, tu es ma meilleure amie. Sophie, merci de faire partie de cette belle aventure. Joyeux anniversaire mon amour.

A post shared by Justin Trudeau (@justinpjtrudeau) on

Kanadaski premijer je u dugogodišnjoj vezi sa Sophie Gregoire koju je upoznao još dok su bili djeca. Bivša voditeljica i Trudeau danas imaju troje djece, a vezu su započeli 2003. godine. Vjenčali su se dvije godine kasnije, a koliko se još uvijek vole pokazuju si lijepim riječima na društvenim mrežama.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +0 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Celebrity Baš je teško gledati najnovije fotografije nekadašnje ljepotice koja se već godinama skriva od javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene