Sve je jasno kao dan

Pogledajte koliko su se slavne sestre promijenile u 14 godina, zbog plastičnih operacija više ne nalikuju na sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U obitelji Kardashian-Jenner posljednjih se 14 godina puno toga promijenilo, no najviše lica i tijela glavnih zvijezda najpopularnijeg reality showa na svijetu.

Vijest da najpopularniji reality show "Keeping Up With The Kardashians" nakon 14 godina prestaje s emitiranjem šokirao je gledatelje diljem svijeta koji će posljednju, 20. sezonu po redu moći pogledati početkom 2021. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz provokacija ili nostalgija? Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica"

14 godina je puno vremena i puno se toga u tom periodu izdogađalo pred kamerama i promijenilo, no vjerojatno ništa toliko koliko izgled glavnih zvijezda showa, iliti sestara Kardashian.

Te 2007. godine kada se show počeo prikazivati Kim, Khloe i Kourtney Kardashian te Kylie i Kendall Jenner bile su mlade djevojke i djevojčice koje iz kuće nisu izlazile bez crne olovke na očima, a danas su uspješne izvršne direktorice, majke, manekenke i poslovne žene. Štoviše Kendall i Kylie su odrasle pred kamerama, pretvarajući se iz neuglednih tinejdžerica koje danas gledamo kao mlade žene u glamuroznim izdanjima.

No ono što je možda najupečatljivije je njihov izgled jer uspoređujući njihove fotografije iz prošlosti i one iz sadašnjosti, djevojke jednostavno na nalikuju na svoje stare verzije. Mnogi su uvjereni kako su djevojke bile česte gošće plastičnih kirurga, iako su sve redom nijekale bilo kakve zahvate na svojim tijelima i licima.

Da to baš i nije tako dovoljan je jedan pogled na njihove stare i nove fotografije u što se možete uvjeriti i u našoj galeriji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica (FOTO: Laura Vrabec) Celebrity Prije nego što je opet zaključao Instagram za javnost, Boris Rogoznica objavio tužne stihove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene