Dečko ili curica?

Otkrivamo kako je srpska premijerka krenula u vezu s atraktivnom plavušom s kojom čeka bebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Brnabić i Milica Đurić započele vezu prije deset godina.

Vijest kako srpska premijerka Ana Brnabić i njezina partnerica Milica Đurić čekaju dijete, odnosno kako će postati majke nakon što se Milica podvrgnula izvantjelesnoj oplodnji, proširila se medijima brzinom munje.

Pogledaj i ovo Ana Brnabić (Foto: Pixell) Pokazala i privatne fotke Premijerka Srbije prvi put progovorila o partnerici Milici i njihovu sinčiću: "Ona mi kupuje odjeću i stroži je roditelj od mene"

Trudna Milica Đurić, pišu mediji, već se neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti, a u KBC-u Srbije gdje je zaposlena kao liječnica potvrdili su da je na bolovanju nakon što je začela potpomognutom oplodnjom.

Ana i Milica u ljubavnom su odnosu već skoro deset godina, prenose srpski mediji, a navodno su se upoznale preko zajedničke prijateljice. Tamošnji mediji tvrde da su se upoznale u jednom gay klubu te nakon toga nastavile kontakt.

Iako su u dužoj vezi, u javnosti su se prvi put pojavile krajem 2017. godine na otvaranju Muzeja suvremene umjetnosti u Beogradu. Kako je Brnabić postala predsjednica vlade Srbije, par se manje pojavljivao zajedno u javnosti unatoč tome što njihova veza nije bila tajna te su znali njihovi bližnji te prijatelji.

Srpski mediji uglavnom podržavaju srpsku premijerku, a lijepo pišu i o njezinoj partnerici. Vole njezin stil i često ga hvale.

Ana Brnabić javno ne govori o privatnom životu te da u skladu s time ne želi otkriti spol djeteta koje nosi njezina partnerica.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Nika Antolos (Foto: Dnevnik.hr) - 4 inMagazin Naša pjevačica u agoniji čeka odgovor predsjednice Kolinde: ''Ne znam hoću li biti živa ili u kolicima...''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Članica predsjedništva SDP-a Biljana Borzan (Foto: Dnevnik.hr) +0 Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Celebrity Saznali smo kako se hrani obitelj jedne od najzgodnijih hrvatskih političarki, ali nećete vjerovati što još radi

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Sonja Kovač (FOTO: Instagram) +6 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Usred zime u kupaćem kostimu: Našoj najuspješnijoj blogerici niske temperature nimalo ne smetaju

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) +5 Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Celebrity Prevare, uhićenje, suze: Danas je u sretnoj vezi s bivšim bejzbolašem, a nekad je ljubila ovog zločestog dečka
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene