Gdje je nestala?

Najbolju prijateljicu u kultnom je filmu upoznala s prostitucijom, a evo kako ona izgleda 30 godina kasnije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Laura San Giacomo glumila je Kit De Luca, najbolju prijateljicu Julije Roberts u filmu "Zgodna žena".

"Zgodna žena" bio je jedan od najpopularnijih filmova 90-ih, a svjetski hit ove godine slavi veliki 30 rođendan. Glavne uloge u filmu igrali su Julia Roberts i Richard Gere, u to su vrijeme bili omiljeni par na filmu, a osim njih i ostatak postave filma bio je dosta zamijećen.

Glumica Laura San Giacomo glumila je Kit De Luca, najbolju prijateljicu glavne djevojke iz filma. Upravo je Kit upoznala Vivian sa svijetom prostitucije, a u filmu su djevojke bile i cimerice. Laura je odigrala jednu od najboljih sporednih uloga 90-ih, a njezine izjave i danas se komentiraju.

Nakon "Zgodne žene" Laura je glumila u brojnim filmovima i TV serijama. Od 1997. do 2003. godine glumila je glavnu ulogu u seriji "Slobodni strijelci", a bila je nominirana za Zlatni globus. Nakon što se serija prestala prikazivati, pojavila se u nekoliko gostujućih uloga. Rhettu Rodriguez glumila je u seriji "Spas za Grace" u čak 47 epizoda, a pojavila se i u seriji "NCIS".

Laura San Giacomo danas živi sa svojim drugim suprugom Mattom Adlerom i njihovim sinom u Los Angelesu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Getty Images) +0 Jude Law (Foto: Getty Images) Celebrity Proslavio ga je skandal s dadiljom, a ukrotila ga je 14 godina mlađa doktorica psihologije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene