Je li se promijenila?

Isplivale stare Severinine fotografije: Evo kako je pjevačica izgledala prije 15 godina, uvijek je znala privući pažnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je prije 15 godina na Karlovačkim danima piva nastupila u trapericama i majici bez rukava te s beretkom.

Jedna od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima Severina (48) tijekom godina mijenjala je svoj stil odijevanja, a sada mu više posvećuje pozornost nego nekada. 

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Na fotografijama Splićanke snimljenim prije 15 godina na Karlovačkim danima piva vidljivo je koliko se promijenila kada je o modi riječ. Severina je tada nastupila u trapericama s velikim remenom i majici bez rukava koja joj je dosezala do pupka i preko nje je prebacila drugi remen. 

Na glavi je nosila beretku s likom argentinsko-kubanskog revolucionara Che Guevare, a u jednom trenutku pjevačica je salutirala. Cijelo je vrijeme imala osmijeh na licu i dok je pjevala, privlačila je pozornost senzualnim pokretima. Pokazivala je i univerzalni simbol za mir. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ponedjeljkasto 🍍 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severinina frizura i figura nisu se puno promijenile, samo ih je dotjerala do savršenstva. Otada je pjevačica dobila i zavidnu vojsku obožavatelja te ostvarila veliku popularnost na ovim prostorima. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Profimedia) Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) +1 Mischa Barton (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Prepoznajete li nekadašnju ljepoticu? Bila je velika zvijezda, a onda su je uništili seks-skandal i ovisnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene