Je li se promijenila?

Isplivale stare Severinine fotografije: Evo kako je pjevačica izgledala prije 15 godina, uvijek je znala privući pažnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je prije 15 godina na Karlovačkim danima piva nastupila u trapericama i majici bez rukava te s beretkom.

Jedna od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima Severina (48) tijekom godina mijenjala je svoj stil odijevanja, a sada mu više posvećuje pozornost nego nekada. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Na fotografijama Splićanke snimljenim prije 15 godina na Karlovačkim danima piva vidljivo je koliko se promijenila kada je o modi riječ. Severina je tada nastupila u trapericama s velikim remenom i majici bez rukava koja joj je dosezala do pupka i preko nje je prebacila drugi remen. 

Na glavi je nosila beretku s likom argentinsko-kubanskog revolucionara Che Guevare, a u jednom trenutku pjevačica je salutirala. Cijelo je vrijeme imala osmijeh na licu i dok je pjevala, privlačila je pozornost senzualnim pokretima. Pokazivala je i univerzalni simbol za mir. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ponedjeljkasto 🍍 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severinina frizura i figura nisu se puno promijenile, samo ih je dotjerala do savršenstva. Otada je pjevačica dobila i zavidnu vojsku obožavatelja te ostvarila veliku popularnost na ovim prostorima. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Profimedia) Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) +1 Mischa Barton (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Prepoznajete li nekadašnju ljepoticu? Bila je velika zvijezda, a onda su je uništili seks-skandal i ovisnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene