male razlike

Ne skida se s lista najljepših Hrvatica: Prekrasna Korana ovako je izgledala prije 15 godina na početku karijere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić osim što je voditeljica bavila se i manekenstvom od tinejdžerske dobi, a od 2012. je u vezi s komičarem Ivanom Šarićem.

Korana Gvozdić (37) postala je poznata domaćoj javnosti kroz njezine voditeljske angažmane na televiziji. 

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Zaručnica popularnog komičara Ivana Šarića (36) izgleda jednako lijepo i mladoliko kao i na početku svoje karijere prije 15 godina. Rođena Zagrepčanka u djetinjstvu se počela baviti plesom i nastupala je na televiziji kao dio plesne skupine Tihane Škrinjarić.  

Ubrzo je počela snimati i reklame, a u kasnim tinejdžerskim godinama i prvoj polovici svojih 20-ih godina se našla u svijetu mode. Iskustvo u manekenstvu je stjecala u inozemstvu, no na prvom mjestu joj je bila škola, pa je s 18 godina prvi put otišla zbog posla u Milano. Radila je i u Austriji i Njemačkoj, no njezina visina od 170 centimetara joj je bila prepreka u više angažmana na revijama. Ipak, nosila je kreacije mnogih hrvatskih dizajnera.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demantirala bi svoj navod kako @ivansaric otvara kozmetički salon. Dame i gospodo, Ivan otvara ozbiljan #beauty centar! Ova fizura je njegovih ruku dijelo 😁🙌🏻👏🏻💆🏻‍♀️ cijeli video je na njegovom profilu. #fridaymood #hairstyles #curlyhair #OvoJeBlago #mylove #brunette

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Lijepa voditeljica je 2009. diplomirala smjer turizam na Sveučilišnom studijskom centru za stručne studije u Splitu, a kasnije je završila odnose s javnošću na privanom veleučilištu u Zagrebu. 

Korana je od 2012. u vezi s komičarem, a zaručili su se 2016. na grčkom otoku Zakynthosu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene