Stvorile milijardersko carstvo

Ovu obitelj proslavila je snimka seksa jedne od sestara, a navodno ju je u javnost pustila upravo njezina majka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članice obitelji Kardashian stvorile su milijardersko carstvo, objavu na društvenoj mreži naplaćuju i po milijun dolara, a to im je omogućila snimka seksa Kim Kardashian nakon koje je i započela cijela njihova priča pred očima javnosti.

Klan Kardashian-Jenner stvorio je tijekom godine svoje popularnosti i emitiranja showa "Kepping Up With Kardashians" milijardersko carstvo. 

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Pa je li moguće? A što s njegovom curom? Bivši partneri na rođendanskoj zabavi potaknuli glasine o mogućem pomirenju

S majkom Kris Jenner na čelu kćeri su osvojile društvene medije, pokrenule svoje linije kozmetike, rublje za oblikovanje tijela i prikupile zavidnu količinu nekretnina. Šuška se da je upravo Kris pustila snimku seksa svoje kćeri Kim i pjevača Ray J-a i time im dala medijski prostor te omogućila put prema bogatstvu. 

Mnogi tvrde da bez toga klan Kardashian-Jenner ne bi uspio. Kim je pametno unovčila svoj skandal i njezino bogatstvo magazin Forbes procjenjuje na 900 milijuna dolara. Reality zvijezda 2014. je pustila u prodaju mobilnu igricu Kim Kardashian: Hollywood i zaradila 1,6 milijuna dolara u prvih pet dana. Pokrenula je i kozmetičku kompaniju kojom je zaradila 100 milijuna dolara te je kasnije zaradila 200 milijuna dolara prodavši 20 posto svoje tvrtke. 

Usto je pokrenula liniju donjeg rublja za oblikovanje tijela, a na jednoj objavi, odnosno reklami na Instagramu može zaraditi i do milijun dolara. S mužem Kanyeom Westom u rujnu 2019. kupila je ranč u Wyomingu vrijedan 14 milijuna dolara, a iste godine priuštila si je i vilu u Kaliforniji za 60 milijuna dolara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a @manfredthierrymugler appreciation post! I was honored to be able to try on and wear so many different looks of his so just had to share some of his magic and these fitting pics ✨ love you Manfred!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

No titulu najbogatije nosi Kylie, najmlađe dijete Kris Jenner. Magazin Forbes 2019. ju je proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu nakon što je prodala 51 posto svoje kompanije Kylie Cosmetics gigantu svijeta ljepote Cotyju za 1,2 milijardi dolara. 

Njezin je uspon započeo kada je s 18 godina krenula na stavljanje filera u usne, a tek je kasnije to priznala i pokrenula liniju kozmetike upravo za taj dio lica. Ubrzo je otvorila svoju tvrtku, a sa sestrom Kendall ima kolekciju odjeće. 

Već sa 17 godina je kupila svoju prvu kuću za 2,7 milijuna dolara, a prodala ju je dvije godine kasnije za 3,15 milijuna. Njezino je bogatstvo i dalje raslo te je kupila vilu u Los Angelesu za 6,03 milijuna dolara i prodala ju 2018. za 6,7 milijuna. Kasnije je kupila kuću u blizini za 4,5 milijuna dolara te ju prodala za 5,26 milijuna. 

Prije dvije godine dodala je novu nekretninu na svoj popis. S Travisom je kupila vilu na Beverly Hillsu za 13 milijuna dolara.

Kris, koja je zaslužna za uspjeh svoje obitelji, sama je zaradila oko 90 milijuna dolara. Kao menadžerica svih svojih kćeri dobiva 10 posto njihove zarade, a ima i dio udjela u njihovim tvrtkama. Posjeduje dom u Los Angelesu vrijedan 4 milijuna dolara te još jednu vilu procijenjenu na 9,9 milijuna dolara. 

Khloe, Kendall, Rob i Kourtney malo su "siromašniji" od svoje majke i dviju sestara. Khloeino bogatstvo procjenjuje se na 50 milijuna dolara i mnogi ističu da se ona najviše izgledom promijenila, bilo vježbanjem, bilo operacijama. Imala je i svoj show posvećen pomaganju ljudima s mršavljenjem "Revenge Body" te emisiju "Kocktails with Khloe". Pokrenula je svoju liniju traperica, odjeće za vježbanje i kupaćih kostima. 

Najstarija sestra Kourtney ima bogatstvo od 35 milijuna dolara i najviše toga zaradila je zahvaljujući showu "Keeping Up With Karadshians". Usto zarađuje reklamirajući brendove na svom profilu na Instagramu kao i njezine sestre. Prošle godine pokrenula je internetsku stranicu Poosh na kojoj kompanije mogu direktno prodavati stvari ljudima zainteresiranima za ono što ona nosi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you for all the love on the summer collection 🤍⚓️ kyliecosmetics.com

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kendall posjeduje imovinu vrijednu 30 milijuna dolara, a svoju je slavu dodatno učvrstila manekenskim poslom. Zahvaljujući popularnosti svog profila na Instagramu surađivala je poznatim brendovima i magazin Forbes proglasio ju je 2018. najplaćenijim svjetskim modelom. Udružila se i sa svojom sestrom Kylie te su osmislile liniju odjeće, nakita i kupaćih kostima. 

Rob Kardashian, koji je ostao u sjeni sestara, pogotovo kada se borio s viškom kilograma, ima bogatstvo u vrijednosti od 10 milijuna dolara. Mnogi ga smatraju usputnim likom u realityju i osuđuju njegovu obitelj što ga je izvrgnula svijetu slave dok se borio sa zdravstvenim problemima. Privlačio je pozornost kada je imao gadan prekid s Blac Chynom, s kojom je dobio kćer Dream. 

Caitlyn Jenner, koja je nekad bila Bruce i muž Kris Jenner, također je profitirala. Sudjelujući u showu zaradio je 100 milijuna dolara jer je nakon njegova napuštanja dobio brojne angažmane. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica (FOTO: Laura Vrabec) Celebrity Prije nego što je opet zaključao Instagram za javnost, Boris Rogoznica objavio tužne stihove

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene