kralj telenovela

Glavni junak "Esmeralde" nije se puno promijenio od dana najveće slave, a u posljednje vrijeme proživljava privatnu tragediju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fernandu Colungi nedavno je preminuo otac u bolnici u Meksiku, a on je to saznao dok je bio na snimanju u Miamiju.

Fernando Colunga je u 55. godini života, a gledatelji su ga upoznali u njegovim 30-ima kada je doživio vrhunac glumačke karijere. 

Pogledaj i ovo Gabriela Spanic (Foto: AFP) definitivno pretjerala! Divili su joj se zbog ljepote koju je uništila s previše zahvata, a sada se pohvalila viješću koja je mnoge iznenadila

Slavu mu je donijela sapunica "Marimar" 1994., koju hrvatska publika nije imala priliku gledati, za razliku od "Esmeralde", u kojoj je utjelovio Josea Armanda Penarreala. Jednu od glavnih uloga odigrao je i u telenoveli "Otimačica", koja je bila popularna na našima prostora, a osim njega svi se sjećaju i glumice Gabriele Spanic. 

Žene su obožavale Fernanda, koji se ni 23 godine od sapunice "Esmeralda" nije puno promijenio. Neki tvrde da je čak sada zgodniji i stari baš poput vina.

Colunga u posljednje vrijeme prolazi kroz posebno teško razdoblje jer mu je otac preminuo od karcinoma debelog crijeva. Njegovo se zdravstveno stanje zakompliciralo tijekom pandemije koronavirusa, a zbog toga nitko od članova obitelji nije mogao biti u bolnici u Meksiku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas tardes 😎😂✌👍😉🌝

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

Kada su liječnici proglasili smrt glumčeva oca, upravo su s Fernandom prvim kontaktirali. "Fernando je neutješan jer je bio jako vezan za oca. Ljut je i ogorčen jer nije mogao biti uz njega posljednje dane. Zbog strogih mjera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, morao je biti kremiran bez ičijeg prisustva", rekao je izvor za strane medije. 

Baš u tome trenutku Colunga je bio na snimanju svoje nove serije "Malverde" u Miamiju. Shrvani glumac dobio je slobodne dane od producenata kako bi došao sebi nakon tužne vijesti. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene