Prepoznajete ga?

Bio je zvijezda jedne od omiljenih serija, a ovako izgleda 20 godina otkad se pojavio na malim ekranima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eric McCormack je pretrpio tešku ozljedu noge i trenutačno šeta uz pomoć hodalice, a gledateljima je najpoznatiji po pojavljivanju u seriji ''Will & Grace''.

Zvijezda serije "Will & Grace", Eric McCormack zatvoren je u svojoj kući, no ne samo zbog pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Eric McCormack i Ivana Nanut Ekskluzivno! Holivudski glumac iz popularne serije ''Will i Grace'' o rekordnih 16 Emmyja: "Svatko od nas ima jednog"

56-godišnji glumac je pretrpio tešku ozljedu noge i trenutačno šeta uz pomoć hodalice, a fotografi su ga uhvatili u pokušaju šetnje Los Angelesom sa svojim psom.

McCormack trenutačno glumi lik Willa Trumana u seriji "Will & Grace", koja je premijernu epizodu imala 1998. godine. Serija se vratila prije tri godine, a ekipa među kojom su glumci Sean Hayes, Megan Mullalley i Debra Messing prošle godine je snimila finalnu, 11. sezonu poznate serije, koja se trenutačno prikazuje na malim ekranima u SAD-u.

Iako je prošlo više od 20 godina od prve epizode serije, glumci i danas izgledaju sjajno. Unatoč činjenici da su mnogo stariji, obzirom na njihov izgled drže se sjajno.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Allen i Soon-Yi Pervin (Foto: Getty Images) Woody Allen (Foto: Getty Images) Woody Allen (Foto: Getty Images) Woody Allen (Foto: Getty Images) +2 Woody Allen (Foto: Getty Images) Celebrity Kontroverzni redatelj otkrio detalje ljubavne veze s posvojenom kćeri: "Nismo skidali ruke jedno s drugoga"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene