Čovjek Teflon

Sretan rođendan Justine, a sada malo o tvojim skandalima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dobio je nadimak Teflon jer se skandali za njega ne lijepe, uvijek iz svega izađe 'čist'.

Dans svoj 35. rođendan slavi popularni pjevač i glumac Justin Timberlake. Justin je karijeru započeo kao član boy benda N' Sync, a kasnije je nastavio sam i to vrlo uspješno. Iako se čini kako je uvijek vodio povučeni smijeran život i kako nikada nije bio povezivan sa skandalima, to i nije baš tako. Znate kako je običaj na momačkoj večeri ispričati najgore stvari o mladoženji, tako ćemo i mi povodom Justinovog rođendana ispričati neke škakljive stvari o njemu.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel ljubav je nadjačala Prisne fotke s kolegicom zamalo su ga koštale braka, no ljepotica kojoj se divi cijeli svijet sve mu je oprostila!

Kada je 2004. za vrijeme nastupa na Super Bowl-u razgolitio dojku Jenet Jackson, Amerika, a i još poneki dijelovi svijeta ostali su u šoku. Justin je objasnio kako je to napravi namjerno prema dogovoru, ali prema scenariju grudnjak se nije trebao otrgnuti s ostatkom kostima. Bilo kako bilo, svi smo vidjeli njezinu desni ciku. Justin je nastavio karijeru vrlo uspješno, a Jenet je bila zabranjena na brojnim radio postajama diljem Amerike.

'Južnjačka utjeha' ime je Justinovog restorana koji je vrlo često na meti raznih inspekcija i gotovo uvijek prolazi s jako lošim kritikama. Čak su se i neki zaposlenici žalili kako im Justin ne isplaćuje plaće i ne plaća doprinosti. Svi mi znamo kako je to, ali u ovom slučaju čisto sumnjamo kako Justin uopće zna da ima restoran, za njega to sigurno radi netko drugi.

Dobri dečko Justin javno je priznao kako je eksperimentirao s raznim drogama i kako se nekih trenutaka iz svog života uopće ne sijeća. ništa čudno, mlad, zgodan, pun k'o brod... pukla ga slava u glavu.

Lindsay Lohan optužila je Justina kako vara svoju sadašnju suprugu Jessica Biel s nekakvom plavušom u jednom klubu. Brižna Lindsay to je brže bolje postala na twitteru, ali se kasnije ispostavilo kako je to učinila iz čiste ljubomore jer je Justin odbio njezion udvaranje. Tko zna na kojim je drogama dobra stara Lindsay bila. I opet, naš Justin se izvukao čistog obraza.

Svi znaju da su se Justin i Britney Spears zabavljali kad su bili mladi i na početku karijera. Onda je ljubav pukla, više su fanovi zbog toga bili u depresiji nego sami akteri priče. Bilo kako bilo, Justin je tada objavio veliki hit 'Cry me a river' i mnogi su tvrdili kako je pjesma posvećena upravo Britney i kako se radi o njegovoj osveti. 'Ponekad u životu pomislite kako ste pronašli onu pravu, ali jednog dana shvatite kako je ona obična ku**', rekao je jednom prilikom Justin i nije želio potvrditi ima li pjesma veze sa Britney. Opet je ispao gentalman.

Eto, sada kada smo te lagano obrukali, želimo ti sretan rođendan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene