Dosta mu je svega

KONAČNO SE OGLASIO Suprug Jennifer Aniston "opsovao" Brada Pitta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac otkrio je što misli i oduševio svojim potezom.

Suprug Jennifer Aniston, Justin Theroux, konačno je otkrio što misli o Bradu Pittu, bivšem suprugu svoje partnerice. Iako je do sada vješto izbjegavao komentirati skandale koji su isplivali nakon što je u javnost procurila informacija o razvodu Angeline i Brada, Theroux je putem svog Instagrama poslao suptilnu poruku Pittu.

Pogledaj i ovo Brad Pitt "Bio je nesretan" Dok je ovako izgledao Bradu Pittu pripala je titula kojom se rijetki mogu pohvaliti, ali njemu se baš i nije svidjela!

Naime, 45-godišnji glumac objavio je fotografiju grafita kojim je izrazio svoje mišljenje o predstojećim američkim predsjedničkim izborima, a time se dotakao i prvog supruga svoje sadašnje supruge.

Na slici se vidi djevojka koja grize svoj srednji prst, a okružena je riječima "J***š politiku", "J***š rat", ali i "J***š Breda Pita".

Ovaj detalj odmah su primijetili Justinovi pratitelji koji su ostali oduševljeni ovim potezom. "Odlično si upakirao ovu šutnju", glasi jedan od komentara ispod fotografije.

 

#currentelectionmood #berlin #graffiti #fuckingnickflatt #andNOthispostisNOT'shading'anyonebecauseimnotelevemyearsoldimeanseriously #okaymaybepickles

A photo posted by @justintheroux on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene