A i dalje planira turneju

Zaštitio se maskom, ali se srdačno rukovao: Pjevač se ne drži svih preporuka zdravstvenih djelatnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Justin Bieber je lice zaštitio maskom, no na kraju se rukovao i zagrlio s muškarcem kojeg je sreo pa mu mjere opreza ne idu baš najbolje.

Popularni pjevač Justin Bieber u petak je na Beverly Hillsu stavio zaštitnu masku preko lica zbog opasnosti od koronavirusa, no za ostale preporuke nije mario.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Bieberu je maska na licu očito bila samo za ukras obzirom da se rukovao s muškarcem kojeg je sreo i srdačno ga izgrlio, unatoč preporukama vlasti da se drži distanca te da se izbjegavaju kontakti s bilo kime, piše Daily Mail.

S njim je bila i supruga Hailey, kojoj je posvetio svoj novi studijski album. Pjevač je prije nekoliko dana objavio da se priprema za turneju, unatoč činjenici što njegove brojne kolege zbog širenja koronavirusa odgađaju turneje diljem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tour prep

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Grammyjem nagrađeni Bieber početkom godine je objavi kako boluje od lajmske bolesti, infekcije koju uzrokuje bakterija koju obično prenose krpelji. Unatoč lošim vijestima, pjevač ne dopušta da mu bolest narušava svakodnevicu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene