Fanovi u šoku

ZA SVE KRIVA BIVŠA? Prijetio je danima, a sada je to i učinio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prekinuli su davno, no šuškanja o tome da im je još uvijek stalo nikad nisu prestala.

Iako je prije nekoliko dana prijetio kako će obrisati svoj Instagram profil i to nitko nije očekivao, Justin Bieber slomio je srce mnogim curama diljem svijeta. Da, da curke, učinio je to. Obrisao je svoj Instagram profi.

Pogledaj i ovo Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Prekipjelo mu je! Pjevača razbjesnio ružni komentar obožavatelja, u odgovoru otkrio voli li suprugu ili još pati za bivšom

Još dok su bili u vezi Justin Bieber je optužio Selenu da ga vara s poznatim pjevačem Zaynom Malikom. Oni su prekinuli, više nije bilo bitno tko je koga prevario i oboje su nastavili dalje sa svojim životom.

No, još se dugo nakon prekida šuškalo o tome da potajno pate jedan za drugim. Stvari su se zahuktale prije nekoliko dana kada je Justin Bieber objavio sliku sa svojom djevojkom Sophijom Richie, a u opisu fotografije zaprijetio je svojim fanovima te im poručio da ne šire glasine o njegovoj novoj djevojci. Uz sve to, ultimativna prijetnja bila je da će ukoliko zlostavljanje ne prestane obrisati svoj profil na Instagramu.

Nakon što se obračunao sa svojim fanovima, Selena Gomez poručila je Justinu kako bi trebao voljeti svoje fanove, jer i oni njega vole. Pjevačica je kasnije objavila i sliku sa svojim obožavateljima.

No, tu nije stalo. Bieber joj nije ostao dužan.

“Smiješno mi je kako ljudi koji su me koristili za samopromociju i dalje pokušavaju ići istim putem”, napisao je Justin, no Selena mu je vratilatako što je objavila fotografiju kojom je valjda željela pokazati da je sama zaslužna za svoj uspjeh.

 

 

My whole life. You matter most. Thank you for letting me do what I love every day.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Sve je kulminiralo kada je Selena pukla i u komentaru napisala da ju je Justin ionako cijelo vrijeme varao dok su bili u vezi, na što je on samo napisao: 

'Zaboravila si na Zayna Malika?

I onda je napravio ono čime je cijelo vrijeme i prijetio - obrisao je profil na Instagramu. Ne treba uopće reći da su fanovi shrvani i u šoku te se nadaju da će što prije ponovno postati dio ove društvene mreže kako bi mogli gledati njegove fotografije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene