stvarao joj probleme

U badiću rizična kroja bila je glavna atrakcija na plaži, a zamalo je pokazala i puno više nego što je planirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julianne Hough snimljena na plaži u Meksiku u bijelom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom i prorezima koji otkrivaju bočne dijelove grudi te leđa.

Plesačica i glumica Julianne Hough (32) trenutno odmara u Meksiku gdje se svojim zadnjim odabirom kupaćeg kostima pobrinula da sve oči na plaži budu uprte u nju.

Obukla je jednodijelni model u bijeloj boji s dubokim dekolteom i prorezima koji otkrivaju bočne dijelove grudi te leđa, koji joj je zbog rizična kroja stvarao probleme i zamalo je pokazala i više nego što je planirala.

Paparazzi su je snimili u trenutku dok je izlazila iz oceana te je rukama morala pridržavati badić kako ne bi otkrila grudi, iako u njemu svakako nije ostavila puno prostora mašti.

Hugh su paparazzi snimili iz svih uglova, a fotke zgodne plesačice brzo su obišle svijet.

Ona se i sama često na Instagramu hvali svojim isklesanim tijelom, a sada je pokazala da je i u stvarnosti jednako atraktivna. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Julianne Hough (@juleshough)

Inače, Julianne je prije sedam mjeseci predala papire za razvod od hokejaša Brooksa Laicha s kojim je u braku bila gotovo tri godine.

Više nego po glumačkoj karijeri Hough se istaknula u američkim natjecateljskim showovima "Ples sa zvijezdama" i "Američki supertalent", u kojemu je 2019. bila sutkinja, a nedavno je s prijateljicom Ninom Dobrev najavila i lansiranje brenda niskokaloričnih vina.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene