ups!

Priredili su strastveni show, nisu ih omeli ni problemi s njezinom haljinom u kojoj je otkrila intimno područje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julian Perretta i Kambree Dalton vjenčali su se u veljači ove godine, a na crvenom tepihu očito su odlučili dokazati da im ne nedostaje strasti.

Glazbenik Julian Perretta (32) i manekenka Kambree Dalton (21) priredili su na crvenom tepihu 74. filmskog festivala u Cannesu pravu predstavu. 

Supružnici se nisu mogli suzdržati od izmjenjivanja strasti pa su brzo privukli pozornost paparazza i ostatka okupljenih te postali glavne zvijezde večeri. No to nije bilo sve, Kambree je nosila golišavu kreaciju koja je malo toga prepuštala mašti. 

Naime, prorezi na laganoj poluprozirnoj haljini otkrivali su njezino međunožje u jednom trenutku zaista previše dok je koračala s dragim. Usto, prilikom hodanja po stepenicama jedna njezina zlatna štikla s visokom potpeticom zapela joj je u kreaciji pa joj je pohitao pomoći muškarac iz osiguranja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kambree Dalton (@kambreedalton)

No par sitne nezgode na crvenom tepihu nisu dirale. Bilo je očito i da Dalton ne nosi grudnjak jer takva haljina to jednostavno ne dopušta. Kada je riječ o stajlinzima, Julian je ostao u sjeni svoje seksi djevojke noseći crveno odijelo i bijelu košulju koje je kombinirao s crnim cipelama. 

Inače, glazbenik i manekenka su se vjenčali u veljači ove godine, a često dijele zajedničke fotografije na Instagramu i pokazuju koliko se vole. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene