Igranje s vatrom

Gdje je granica? Poznate dame otkrile su nam jesu li špijunirale ili kopale po mobitelu svog partnera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stručnjaci za veze ističu da pojam privatnosti u vezi nije jednoznačan, a naše poznate dame za kamere INmagazina otkrile su kakav je njihov stav prema privatnosti

Jeste li ikada kopali po mobitelu svog partnera? Jeste li ga špijunirali i provjeravali na neke druge načine? Imamo li u vezi pravo na privatnost? Na sva ova pitanja u razgovoru za INmagazin odgovorile su nam poznate dame, a od stručnjaka smo dobili odgovor na pitanje koji su znakovi za uzbunu.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 4 ''Mila...'' Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

Svi smo čuli uzrečicu "Znatiželja je ubila mačku", no nešto u našoj prirodi ne dopušta nam da se odupremo porivu za njuškanjem, posebno kad je riječ o našem partneru. Ipak, vrijedi li se igrati s vatrom i gdje je granica?

''Ja sam jedanput napravila jednu grešku. Došla sam nenajavljeno na radno mjesto od supruga i tamo je bila jedna razglednica poslana s mora od njegove bivše veze, ja to danas nakon 30 godina pamtim i mislim si pa što mi je to trebalo'', prisjetila se Tihana Harapin.

Stručnjaci za veze ističu da pojam privatnosti u vezi nije jednoznačan i kako mora postojati jasan konsenzus želimo li da veza uspije.

''Ako je moj stav da privatnost u vezi postoji i da ja imam pravo i na nekakve i kontakte i kave, a da osoba s kojom sa u vezi to ne zna, a druga osoba smatra da to u vezi uopće nije dozvoljeno onda nas dvoje imamo problem i oko toga ćemo se svađati i prepirati i takvih sam stvari na terapiji puno puta čula'', ističe Nataša Barolin Belić.

Većina problema kreće od mobilnih telefona. Jedna britanska studija pokazala je kako je provjeravanje partnerova mobitela postalo uobičajena aktivnost. No muškarci joj mnogo teže odolijevaju od žena. Njih čak 62% čitalo je partneričine poruke bez njihova znanja.

''Ne znam, ja to nekako ne prakticiram iako s partnerom imam jako otvoren odnos, ali ni on ne naviruje u moju torbu tako da je tu meni neka ok granica, to znači da imamo povjerenja jedan u drugoga, a i nekako ne želim vidjeti ako ima nešto što ne bih trebala'', kaže nam Judita Franković.

''Ja nemam taj problem, ne zavirujem, ne očekujem da ću išta pronaći što već ne znam i to vrijedi i obratno, ako to ne postoji među partnerima nemaju što raditi zajedno'', mišljenja je Matija Vuica.

 

Objavu dijeli Matija Vuica (@matijavuica)

''Ne čačkam po mobitelu, ne pada mi to na pamet jer vi nekada iz konteksta izvučete neke rečenice i one ostanu visjeti u zraku vrlo nespretne'', zaključuje Tihana Harapin Zalepugin.

Ipak, postoje situacije kad možemo reći da je "njuškanje" opravdano, a to je iznenadno zaključavanje mobitela, društvenih mreža i sumnjivog ponašanja.

''Ja nemam lozinku ni na čemu, moj suprug može apsolutno sve vidjeti, ja na mobitelu nemam zaštitu, on ima hmmm'', našalila se Pamela Ramljak.

 

Objavu dijeli Pamela Ramljak

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene