Nije odoljela!

Popularna plavuša zabavljala se s prijateljicama sve dok se nije pojavio njezin mišićavi dečko, paparazzima su dali dobrog materijala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joy Corrigan snimljena je na odmoru u Meksiku, gdje uživa i zabavlja se s prijateljicama i dečkom Mehranom Moghaddamom.

Popularna američka manekenka i anđelica Victoria's Secreta Joy Corrigan snimljena je kako partija na jednoj od luksuznih jahta na odmoru u Meksiku, a čini se da joj dobre zabave nimalo ne nedostaje.

Pogledaj i ovo showbuzz Podigla temperaturu Badić joj jedva obuzdao dekolte dok se zavodljivo izvijala na plaži, znatiželjni pogledi nisu joj smetali

27-godišnja Joy prvo je plesala u bikiniju s nekoliko prijateljica na palubi broda i pozirala za društvene mreže, no čim se pojavio njezin dečko, poduzetnik Mehran Moghaddam, bacila mu se u zagrljaj i prepustila vrućim poljupcima, što su sve zabilježili tamošnji paparazzi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan)

Osim na modnim pistama i snimanjima, Joy je popularna i na društvenim mrežama, na Instagramu je trenutno 817 tisuća ljudi s kojima rado dijeli svoje golišave fotografije, a u jednom od intervjua priznala je kako nije sramežljiva i da će muškarcu koji joj se sviđa to otvoreno i pokazati.

"Pozovite ga na spoj, tko kaže da djevojka to ne smije prva učiniti? Pretpostavljam da je to tako jer jednostavno znam što želim. Privlače me tipovi koji me mogu nasmijati, sviraju neki instrument ili me mogu pobijediti u šahu. Obitelj mi je također jako važna, pa ako mu je stalo do pravih obiteljskih vrijednosti, vrijedi ga pokušati zadržati. Za mene je jednako seksi i frajer koji se brine o svom tijelu i aktivno se bavi vježbanjem", izjavila je Joy za Maxim.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +6 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Zanimljivosti Malo tko zna da Lepa Brena ima sestru, rijetko je pokazuje u javnosti, a sada su se odvažile na zanimljiv potez!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) +2 Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Celebrity Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku, a za to je imala i jako dobar razlog: "Mnogi mi kažu da me nikad nisu preboljeli"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene