Tužna vijest

PRESUDILA NJENA VELIKA ŽELJA Zašto se razvela?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bili su u braku četiri godine, dok su u vezi proveli osam. Imaju i sina.

Josipa Pavičić potvrdila je da se rastaje od poduzetnika Nica Bernardinija nakon četiri godine braka, piše Story. 37-godišnja bivša voditeljica s njim je dobila sina Rocca, koji danas ima pet godina. Upravo zbog njega, ostat će bivši supružnici u dobrim odnosima.

Pogledaj i ovo Josipa i Ante Pavičić - 1 Dobri geni Josipa Pavičić pohvalila se zgodnim mlađim bratom, jedva ga je nagovorila na fotkanje, a ukrao je svu pozornost!

Iako se mnogi pitaju zašto je do razvoda došlo, Josipa ništa nije htjela potvrditi. 'Istina je, razveli smo se, ali ništa više ne bih komentirala. Hvala vam na razumijevanju', kratko je komentirala svoj privatni život šarmantna Josipa.

Navodno je svemu presudila Josipina želja da se trajno vrati u Zagreb. Kada je otvorila i restoran, navodno je do kraja narušila bračne odnose. Sve dok njihov sin ne krene u školu, podjednako će boraviti kod majke i oca, koji će se potruditi da maleni što manje osjeti njihov razlaz. Josipu život zaista nije mazio posljednjih godina.

Nakon što je oboljela od karcinoma, podvrgla se mastektomiji, o čemu je javno progovorila, i tako vjerojatno spasila i koji život. U najtežim trenucima, držala se snažno, a uz nju je bio i tadašnji suprug Nico. Nažalost, nisu izdržali sve izazove koji su pred njih stavljeni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene