Napetost raste

Josip ljut, Patricia otišla sa spoja: "Što dalje od mene, ne želim s takvima uopće imati posla!“

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Napetost u showu "Ženim sina?" raste, a neki od kandidata, poput Josipa Kotlara, poprilično su se naljutili.

Nakon dana provedenog s Natali uslijedio je dan rezerviran za Patriciju. Poslije adrenalinske vožnje balonom Patricia je odlučila da joj više nema smisla biti na spoju s Josipom te je kazala da ga prepušta Natali. Iako ju je pokušao odgovoriti od toga nudeći da dan provedu u prijateljskom raspoloženju, Patricia nije bila zainteresirana.

Pogledaj i ovo Natali Lauc (Foto: Nova TV) Je li se isplatilo? Fatalna Natali uspjela je natjerati Josipa da ju sam čeka u kapelici dok se preznojava i grči

"Ona mora gurati vodu na svoj mlin. Mislim da je ovo sve jedna igra i da ona nije digla ruke od svega ovoga, ali mislim da ću ja dignuti ruke, upravo sad“, razočaran je Josip.

Patricijino ponašanje najviše je zbunilo Natali: "Ona je jako nesigurna u sebe. Ne znam što je ona htjela postići? Ako joj je to bila jedina prilika da odbije Josipa, onda eto", zaključila je.

Kako je Josip isplanirao odvesti Patriciju na mjesto gdje će zaključati lokot u znaku svog prijateljstva, pod dojmom situacije, taj isti lokot bacio je u more.

"Što dalje od mene, ne želim s takvima uopće imati posla", ogorčen je Josip.

Matej je dan proveo s Karlom, za koju smatra da je zaslužila doći do finala, a čini se da je Matej konačno odlučio malo više progovoriti o svojim osjećajima.

"Karla je sve što meni treba, ali jedini problem su godine. Možda se za pet, deset godina sjetim kako mi je bilo prelijepo s Karlom, ali trenutačno ne želim kvariti taj prijateljski odnos", kazao je Matej, za kojeg je Karla primijetila da se od početka showa dosta promijenio.

"Nisam baš u prvim susretima uviđala da može biti opušten, zabavan, nasmijan i zapravo jedva sam dočekala kada je to pokazao", izjavila je Karla.

Bruno je na spoj odveo Juliju te kazao da kod nje vlada vječno nezadovoljstvo.

"Što god čovjek napravi za nju, uvijek će reći da su druge djevojke dobile nešto bolje. Zeznut je igrač Julija, nije baš milo dijete kako i izgleda u odnosu na Martinu", dodao je Bruno.

Nakon šetnje Bruno joj je odlučio priuštiti adrenalin pa su se tako okušali u skijanju na vodi. S druge strane, Martina je dan provela s tatom Milom, a nakon što je dan prije svoje osjećaje priznala Brunu, ovoga puta priznala ih je i tati.

"Mislim da mi je teže bilo priznati osjećaje tati nego Bruni", zaključila je Martina.

Ivan je dan proveo s Mirnom i spoj nazvao aktivno flegmatičnim. Nakon kupanja uživali su u romantici Šibenika.

"Kod Mirne mi se sviđa ta njezina opuštenost i jednostavnost", kazao je Ivan, a je li ju uspio upoznati dovoljno da joj stavi prsten na ruku, otkrit će nam naredne epizode.

Dok Mirna smireno iščekuje veliko finale, Petra nije sigurna što bi Ivan mogao izabrati.

"Sutra je dan D. Ja se trudim svaki dan biti korektna, meni je i dalje stalo do njega, ali ako on neće pokazivati sa svoje strane da je i njemu stalu, onda to ništa nema smisla", zaključila je. 

Sve o showu "Ženim sina?" i kandidatima pratite na službenoj stranici

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene