POGLEDAJTE URNEBESAN TRENUTAK

Poduzetni šarmer koji je nedavno javno tražio ženu svog života zbog prvog je poljupca djedu ukrao auto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Josip Kotlar i Matej Mlađenović, koje smo nedavno gledali u showu "Ženim sina", imaju zanimljive priče o svom prvom poljupcu kojeg još uvijek pamte.

Josipa Kotlara i Mateja Mlađenovića publika je upoznala u showu "Ženim sina".

I dok su se djevojke borile za njihovu naklonost, nakon završetka istog, nas su zanimale djevojke koje su u njihovim životima bile prije onih iz showa, točnije one koje su im ukrale prvi poljubac.

Više pogledajte u videu koji će vas nasmijati do suza, jer dečki su prihvatili igru istine i izazova!

Svaki od njih ima priču u svom stilu.

"Sjećam se da sjedimo na kauču, pričamo već pola sata i sada je vrijeme da se poljubimo, a ja moram napraviti taj prvi korak. Dobrih minutu je bila tišina i ja u sebi govorim sam sebi 'ajde Josipe, kreni, samo kreni, molim te'. I samo sam skočio na nju i radio najbolje što znam u tom trenutku, što sam vidio", prvi je ispričao maneken Josip, a onda je iznenadio i dodatnom izjavom koju možete pogledati u našem videu, na Youtube kanalu Nove TV

A prvog poljupca prisjetio se i Matej, on je samo za tu prigodu od sebi bliske osobe uzeo i auto, iako nije imao vozačku. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬🎥🎞️

A post shared by Matej Mlađenović (@matej_mladjenovic) on


Matej je glazbenik u usponu koji na YouTubeu ima prelijepu ljubavnu baladu "Bolje za oboje" koju je posvetio bivšoj curi nakon bolnog prekida. 

''Svatko je krenuo svojim putem i tako je nastala ta pjesma. Bilo je tu više tih brodoloma, više se razočaraš u cure i dižeš ljestvice i zid. I onda srušiš taj zid i dižeš ga ispočetka'', objasnio je Matej.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) +0 Josip Kotlar (Foto: Instagram) Celebrity Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene