Treća sreća

Sreću je pronašao s 20 godina mlađom asistenticom, a treće dijete dočekao je u 51. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Josh Brolin u trećem je braku s Kathryn Boyd dobio kćer Westlyn, a treći put se vjenčao i njegov otac James, koji je u braku s Barbrom Streisand.

Glumca Josha Brolina fotografi su uhvatili sa suprugom i kćeri u Los Angelesu dok su išli u posjet obitelji. 52-godišnji glumac i njegova 32-godišnja supruga koja mu je nekad bila asistentica u ležernim su kombinacijama izašli iz kuće, a sve su oči bile usmjerene upravo na sjajnu figuru Kathryn Boyd.

Par je nedavno bio u posjeti Joshovom ocu Jamesu Brolinu koji živi u Los Angelesu sa svojom trećom suprugom, Barbrom Streisand.

Upravo je Barbra na društvenim mrežama objavila preslatku fotografiju Kathryn sa kćeri Westlyn koje im nisu prilazile zbog mjera opreza.

James je Josha dobio u braku s prvom suprugom Jane Cameron Agee, s kojom je bio do 1984. Josh ima inače dvoje starije djece, Eden i Trevora, koje je dobio s prvom suprugom Alice Adair. Prije Kathryn bio je u braku i s Diane Lane.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Presley Gerber (Foto: Getty Images) +0 Presley Gerber i Charlotte D\'Alessio (Foto: Profimedia) Celebrity Strastveno ju ljubio: Problematični sin slavne manekenke pohvalio se novom seksi djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene