Lijepa vijest

Holivudski šarmer čeka četvrto dijete s 20 godina mlađom asistenticom od koje se ne odvaja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Josh Brolin i njegova supruga Kathryn čekaju dijete, a sretnu su vijest podijelila na društvenim mrežama.

Holivudski glumac Josh Brolin i njegova 20 godina mlađa supruga Kathryn Brolin čekaju svoje drugo dijete, a sretnu su vijest objavili na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Kao od majke rođen! Žene je zavodio već kao tinejdžer, a sad je potpuno gol potvrdio da je i u 53. godini jedan od najzgodnijih frajera

Već istog dana snimljeni su na izletu na jednoj od plaža u Malibuu, a na 32-godišnjoj Kathryn već se može uočiti trudnički trbuh kojeg je istaknula u užoj crvenoj haljini. Par je djelovao jako zaljubljeno, a Josh nije odolio milovanju i razmjenjivanju nježnosti sa svojom dragom s kojom je pronašao najveću sreću.

"Brolini se povećavaju. Naša malena prosinačka beba je na putu", napisala je uzbuđena Kathryn uz fotografiju na kojoj pozira s malenom prvom kćeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by k a t h r y n b r o l i n (@kathrynbrolin) on

Par je u braku od 2016. godine, upoznali su se kada je ona radila kao njegova asistentica, a zajedno već imaju i kći Westlyn.. Njemu je to treći brak, a prije nje je bio u braku s Alice Adair s kojom ima danas 32-godišnjeg sina Trevora i 36-godišnju kći Eden, te s Diane Lane.

Josh se nedavno našao u centru pozornosti kada je tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa snimljen u posjeti svom ocu Jamesu Brolinu koji živi u Los Angelesu sa svojom trećom suprugom, Barbrom Streisand. Upravo je Barbra na društvenim mrežama objavila preslatku fotografiju Kathryn s kćeri Westlyn koje im nisu prilazile zbog mjera opreza.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene