Imala samo 29 godina

Popularna influencerica preminula tijekom operacije stražnjice, njezinih 13 milijuna pratitelja je u šoku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Influencerica Joselyn Cano preminula je tijekom operacije podizanja stražnjice koja je na glasu kao vrlo riskantna i opasna.

Jedna od najslavnijih meksičkih influencerica Joselyn Cano koju su prozvali i meksičkom Kim Kardashian preminula je tijekom operacije podizanja stražnjice, prenose strani mediji.

29-godišnja Joselyn je preminula početkom ovog mjeseca nakon što je iz Kalifornije otputovala u Kolumbiju radi estetskog zahvata koji je nažalost pošao po zlu, a vijest o njezinoj smrti potvrdila je influencerica Lira Mercer.

Na Instagramu je imala gotovo 13 milijuna pratitelja, a radila je i kao model te modna dizajnerica. Njezin posljednji ispraćaj navodno je održan u Kaliforniji gdje je inače živjela tijekom ovog tjedna i emitiran je na Youtubeu, no obitelj se zasad nije službeno o tome oglasila.

Njezini su obožavatelji u šoku i nitko ne može vjerovati što joj se dogodilo.

"Koji se to vrag dogodio? Ovo nije normalno", "Počivaj u miru Joselyn. Bila si tako mlada i prekrasna", neki su od komentara.

Inače liječnici su u nekoliko navrata upozoravali na opasnost zahvata podizanja stražnjice jer su mnogi zaključili kako nije siguran, a uključuje izvlačenje masnog tkiva iz drugih dijelova tijela i prebacivanje u stražnjicu. Zaključili su da može uzrokovati komplikacije i stvoriti kobne ugruške u krvotoku.

Joselyn je posljednju fotografiju na Instagramu objavila na sam dan smrti, a na njoj je pozirala u oskudnom badiću snimajući selfie u ogledalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joselyn Cano 🧿 (@joselyncano)

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Facebook) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) +4 Nataša Janjić (Foto: Instagram) Celebrity Naša glumica otkrila kako je uštedjela puno novca: "Nisam imala želju, a nije mi ni trebalo, moja najveća ušteda ikad"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene